reklama

Ciąża bliźniacza

mati jesli wizyta ma być prywatna to wszystko się da bo kasa swoje robi :tak:Ważne,żeby były zdrowe a nie płeć.Sorki za szczerość ale wydaje mi się,że jesteś trochę pod presją teściowej.Jak jej sie marzy dziewczynka to niech sobie zrobi.Trzeba się cieszyć z tego co Pan Bóg da a nie jeszcze grymasić,no i jeszcze jak pisałas wcale nie kryła swojego rozczarowania.

reklama
lily ja to chcem zrobic dla siebie bo chcialabym cos pokupywac ale jak narazie tylko dla1 dziecka moge kupic a chcialabym po równo sama widzisz jak ja rzadko mam te usg i jak mam czekac do 30 tyg to ja podziekuje ,juz do tego czasu chcialabym miec prawie wszystko
a z tesciową juz mi przeszlo mam ją gdzies

Witam dziewczynki:-)

lilly śliczny brzusio ja później wrzucę swój:tak:

mati co do imion to córeczka Amelka a synuś Bartuś:-D

Dziewczyny ja podobnie jak mati pasów nie zapinam,oglądałam kiedyś filmik co może się stać z dzieckiem w brzuchu po nacisku pasmi-jest miażdżone,pęka worek owodniowy!to ja już wolę wylecieć przez tą szybę a niech ratują dzieciaki!

Moniek współczuję tej nocki,nas pewnie też nie jedna taka czeka:tak:

Anuśka złe podejście do sprawy pasów.Jak sie ich nie zapina i matka wyleci przykładowo przez szybę to nie będzie juz czego ratować,ano dzieci ani matki,a tak chociaż matka ma szanse.Myślisz,że dzidzia w brzuszku miałaby szanse na przeżycie gdyby matka z siła wyleciała przez szybę?:no: A że mam jeszcze dziecko w domku to wolę jednak te pasy zapinać,bo ew.w razie draki mam jeszcze dla kogo żyć.Nie fajny temat,ale takie mam zdanie.

Madzia juz pewnie przytula swoje maleństwa :-)

Ważne aby dobrze zapinac pasy w ciąży czyli dolna część pasa pod brzuchem.Można tez kupic specjalne adaptery.Dodatkowa sprawa dlaczego je zapinam to także nie stwarzam dla innych pasażerów niebezpieczeństwa w razie wypadku.Bo gdybym nie miała pasów to swoim ciężarem mogłabym zrobić krzywdę innym.No temat rzeka,ale nie ma przymusu więc każda kobieta powinna sama wziąć wszystkie za i przeciw :tak:

Ostatnia edycja:
ja miałam ostatnio z emkiem dyskusję nt pasów i on absolutnie się nie zgadza żebym jeździła bez, ja póki co zapinam, ale nie wiem czy to potem z brzuchem nie będzie uciążliwe i też właśnie myślałam o tych adapterach......

reklama
lilly każdy robi jak uważa,ja po prostu po obejrzeniu tego filmu postanowiłam że nie będę zapinać.A poza tym mój mąż raczej bardzo ostroznie kieruje a zwłaszcza jak jedzie z nami,wiem że można spotkac innego pirata ale dzięki Bogu,odpukać....A poza tym są przypadki że jak matka ulega wypadkowi to ratują dzieci,wykonują cc.A ja mam dwie znajome które zapinały pasy i straciły przez to dzieci:-(jedna do tej pory nie może się przełamać żeby zajść w ciąże

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry