reklama

Ciąża bliźniacza

dziewczyny ja dzis troche przecholowalam
caly dzien zamiast lezec to ja szylam sobie i mam pomysl na takiego rogala
meza wysle zeby kupil pianke bo material w domu mam, taka milutka bawelna bedzie ok
jak uszyje to sie pochwale:-):-)

reklama
asiia - super, że chłopcy tacy dzielni:), teraz niech się troszke podrosna i do domku!!!! Duuużo zdrówka:-)

Dziewczyny w Jysk jest przecena kocy i kocyków, byłam dziś i zakupiłam jak macie blisko to podejdźcie popatrzeć.

LILLY-sliczne ciuszki!MATI-koniecznie sie pochwal jak uszyjesz!dziewczyny ja dzisiaj zliczylam ile czego mam i jak jutro pojde na ciuchy to bede wiedziala czego szukac.dzisiaj bylam ale za bardzo nic nie upolowalam.

Takie zajęcie mati dobrze wpłynie na Twoje samopoczucie,przynajmniej jakieś zajęcie :-) koniecznie sie pochwal co tam wytworzyłaś :-) Ja w nastepnym tygodniu podjadę z moim do Akpola,tam mają te poduchy motherhood to sprawdzę na żywo czy warte swojej ceny.

niuleczka dzięki za info,trzeba zobaczysz co tam mają,zaraz poszukam jakiejś gazetki online.:-)

Wiolka ja też ostatnio segregowałam ubranka te co mam i teraz łatwiej mi będzie dalej kupować,bo wiem czego mi brakuje :-) Mam w planie wybrać się wkrótce do tesco i do textila

w gazetce jest mało ale koce polarowe różne kolory 130x180 są za 10, 15, 20, 25 zł, a z microfibry od 30zł za rozmiar 140x200, jest też dużo fajnych narzut,. Ja kupiłam takie kolorowe 130x180 za 25zł całkiem gruby polar,przetnę na pół, obszyję wytnę dziurki na pasy i zrobie z nich takie otulaczki do fotelików, cos w tym rodzaju
Śpiworek Kocyk do fotelika samochodowego TANIO!!! (2223508544) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i będe miała za grosze, są tez całe biale takie cieniutkie, raczej kiepskie, nie obszyte ale za to za 4,50zł, można pociąć i jako pieluche flanelową użyć czy przytulanki do buźki.

niuleczka jak najbardziej mozna takie cos stworzyc super pomysl
ja np dostalam w zeszlym roku koldre z wielbląda i po wierzchu na satynową bawelne wiec tez ją przetnę na pol i bede miala do lozeczek a wtedy materacyki mozna tansze kupic
dziewczynki ja po swietach tez do ciuchacza skocze i cos wyszperam bo ogolnie uwielbiam po nich chodzic
szkoda ze na osiedlu u mnie nie ma zadnego :-(:-(

Pewnie,ze jak są pomysły to można zrobić cos samemu tańszym kosztem :-)
Mati ja daleko nie chodzę do ciuchaczy tylko do dwóch które są na moim osiedlu 3minutki drogi piechotką:-) Mojej Nikoli udało mi się kupić fajną bluzeczkę z metką nową za 7 zeta:tak:Ręczniki dla maluchów itp rzeczy na pewno kupie nowe.Ale te ręczniczki z kapturkami są drogie.No nic na początek kupię po dwa na bliźniaka,czyli 4szt żebym miała na zmianę jak jedne wypiorę.Zastanawiam sie nad materacykami czy nie kupic zwykłych piankowych.Wczesniej miałam pianka-kokos-gryka i mojej pannie było za twardo.Lateksowe są fajne ale odpada,bo za drogie.

Witajcie Kochane :)
Jednak ten wazny dla nas dzien nastal dzisiaj.
o godzinie 10.57 czasu irlandzkiego z waga 900 i 1500g na świat przyszly Nasze dwa maluszki :)
Chlopaczki sa bardzo dzielni ,od poczatku oddychaja sami,z czego jestem bardzo szczesliwa.
aktualnie dochodze do Siebie po cesarce,wiec postaram odezwac sie troszke pozniej;)
Calujemy Was Mocno i dziekuje za kciuki :)

Zobacz załącznik 452474Zobacz załącznik 452475
Gratuluję ślicznych chłopaków są przesłodkie:tak:.
Dziewczyny mam do was też pytanko, jak u was wygląda morfologia, chodzi mi konkretnie o leukocyty czy też wam znacznie podniósł się poziom od początku ciąży? Bo u mnie przy każdym badaniu ich poziom znacznie wzrasta, ostatnio wynosił u mnie aż 19,7 to dwa razy więcej niż norma, ale CRP mam w normie i lekarz powiedział że poprostu taki mój urok. I że skoro normalnie w ciąży ten poziom wzrasta to tym bardziej u mnie gdzie jest to ciąża bliźniacza i żebym się się tym nie przejmowała. Ale jestem ciekawa jak to wygląda u was?

reklama
ja ręczniki kupowałam używane i w sumie za grosze - a teraz mogę je wyrzucić albo psa po spacerach wycierać bo tak mi się od oliwki upaprały że nie chcą się niczym doprać
lily - po 2 na lebka powinny wystarczyć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry