Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
asiia gratulacjeżyczę dużo sił całej trójce
![]()
Ja po wizycie. Cóż pierwsze co to doszłam do wniosku że sobie mocno dogodziłam w tym miesiącu od ostatniej wizyty 5kgNajpierw pan doktor przejrzał mnie od środka i dostałam jakieś tam globulki. Potem oglądał młodzież
tak więc pomierzył pooglądał i wnioski są takie że górny to chłopiec, a dolne maleństwo to wstydzioch i nie wiadomo. Do tego jeśli chodzi o wielkość to stwierdził że górny jest "2 dni większy". Troszkę się zasmuciłam bo w głębi duszy chciałam dziewczynkę ale jeszcze liczę, że drugie może sie okaże dziewczynką
chociaż od początku ciąży miałam przeczucie na chłopców i zawsze jak mi się śniło, że mam dziecko to był to chłopiec. Ale najważniejsze, żeby dzieciaki zdrowe były
jak to mówię zawsze nie ważne co będzie pokocham jak swoje ;-)
zgadzam się, dużo z tego co przybieramy to woda. Chociaż w ciązy nie byłam tak opuchnieta jak po cc. Zniknęły mi kostki u nóg a stopy przypominały jakąś bezkształtną masę. A jak bolały jak chodziłamKochane czasami same jestesmy winne swojej zbyt duzej wagi w ciazy,czasami nie(po prostu tak mamy) pamietajcie ze zatrzymuje sie tez woda w organizmie.Ja ostatnio sie przerazilam ze robie sie duza ale okazalo sie ze 3-4 kg to sama woda ktora mi sie zatrzymala,oprocz tego i tak swoje przybralam bo ok 15 kg choc na poczatku mowilam ze to niemozliwe bo drobna i szczupla zawsze bylam a tu prosze!no i do tego brzuszek zaczyna pekac choc robilam wszystko co mozna by im zapobiec od poczatkujedne maja tak inne nie i juz.Ale zrzuceniem po ciazy sie nie obawiam jak sie chce wszystko mozna i nikt mi nie powie ze nie mozna zrzucic zbednych kg niektorym przychodzi to ciezej ale jak sie ma samozaparcie wszystko sie da!
moniek a jak brzuszek wciaga sie ladnie?stosujesz jakis pas poporodowy czy niebardzo?