Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agatka ta lista to moje włsane pzemyślenia, a nie mam jeszcze dzieci więc wiesz moga byc dziury, lepiej niech doświadczona mamuska podpowie. Byc gotowym na macierzyństwo, hmmm wszystkiego uczymy się w praniu, zreszta każde dziecko inne. Na pewno będziesz super mamą:-), każda z nas będzie bo z jednej strony nie mamy wyjścia, a z drugiej myslę, że jak juz będa przy nas to nie będziemy sie mogły napatrzećJa juz kolejnej przyszlej mamusi polecilam doktorkaniuleczka fajnie ze wkleilas liste uspokoilo mnie to troche ze chyba juz jestem gotowa
w sensie ze moga przyjsc na swiat choc na macierzynstwo hmmm to wyjdzie w praniu
Sory laski mam ostatnio dziwne przemyslenia wiec sie zegnam i mam nadzieje ze dzisiaj zasne bo maz mnie meczy tvn turbo a to takie usypiajace...dobrej nocki wszystkim![]()

ja czekam od dawna na jedną przesyłkę,ale to nie z winy sprzedawcy tylko poczty,bo wcięło tą paczkę i ta dziewczyna dostanie odszkodowanie od poczty.Te sweterki co ostatnio zamówiłam,też coś długo idą.Mam nadzieję,że nie znikną tak jak poprzednia paczka którą u innego sprzedawcy zamówiłam.
Także jak przyjdzie paczuszka to sie przekonasz w jakim stanie są te bodziaki.