reklama

Ciąża bliźniacza

ja na termotorbie aventu się zawiodłam - poza tym wchodzą tylko 2 małe butelki więc dla mnie na chwilę obecną to za mało ;-)
a jak jedziemy na dłużej do lekarza itp to w termos woda gorąca, w jedną butelkę bez smoczka woda zimna, w 2 duże butelki sypię mleka i potem tylko zalewam wodą gorącą , dolewam zimnej i finito :-)

reklama
Czemu małe? 2 aventu 9 oz tam wchodzą. Ja uzywalam prawie rok i była bez zastrzeżeń. A w styropianowe wchodzi jedna lub tez dwie. No chyba ze są juz jakies inne wielkie :) to w takim razie jak 2 butle to mało to chyba najlepsze wyjście robic mleko na miejscu.

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa:tak:a odpowiadając na pytanie Mati - czuję się bardzo dobrze, tylko strasznie spać mi się chce w ciągu dnia, ale na szczęście moja niuńka jeszcze ucina sobie drzemki w południe, więc ja korzystam z okazji i śpię razem z nią:szok:śpię, póki mogę, bo potem nie będzie na pewno tak różowo:-Dpozdrawiam cieplutko:rofl2:

Ojjj, nie potrafię wkleić suwaczka....:(

Ostatnia edycja:
silvii też miałam problem z dodaniem suwaczka. musisz wpisać to w rubryce "sygnatura" nie wiem gdzie to było ale chyba w jak wejdziesz na swój profil w zakładce "o mnie".
powodzenia ;-)

a ze spaniem masz rację. śpij póki możesz:-) ja na początku też byłam strasznie śpiąca a teraz mam z tym problemy. albo nie mogę zasnąć, albo budzę się w środku nocy i po spaniu...
takie są uroki ciąży :-)
a w jakim wieku jest twoja niuńka?

Te pojemniki są dobre ale jak sie ma jedno dziecko bo tam wchodzą tylko 3 porcje. Przy dwójce i na dłużej to jednak lepszy pojemnik na min 4-6 porcji mleka.
Mnie torba trzymała długo nie 2 h.
Zreszta ja tam wole mleko robic świeże

reklama
dzień dobry!!!
dziś jakiś senny ten dzień ;-) też dopiero wstałam i nawet przespałam całą noc:szok: bez wstawania do ubikacji!!! :-) już nie pamiętam kiedy tak miałam...
miki ja też włosy już umyłam i wybieram się do banku i przy okazji na zakupy do ciuchacza :-)
jak siedzę w domu to nawet glowy mii się nie chce umyć ... oj zapuściłam się...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry