reklama

Ciąża bliźniacza

Zgadza się, będę w szpitalu do porodu - mój lekarz mówi że jednokosmówkowe dzieciaki potrafią wywinąć jakiś niefajny numer pod koniec ciąży więc wolą mnie obserwować już do końca... nie chcę być w szpitalu, ale będę dużo spokojniejsza. Jak coś się będzie działo to od razu na blok i cesarka...
Jeśli będzie ok, to niestety 2-3 tygodnie leżenia, bo nie będą mnie rozwiązywać przed 37 tygodniem.

reklama
TOlIVE-gratulacje!to tteraz czekamy na wasza trojke!kolejka sie przesuwa i bardzo dobrze.trzymajcie sie i dajcie znac.
MATI-i ja odliczam,bo ciagle mnie cos martwi.dzisiaj wstalam i wszystko mnie swedzi.i juz mam schizy,ze moze cholestaza.jakbym mogla to przesunelabym czas do przodu o kilka tyg.ale mam nadzieje,ze i my sie doczekamy w zdrowiu.

ech wiolka jeszcze tyle czasu zostalo
ja sobie mysle ze jeszcze dobre 2 miesiace
martwia mnie te bóle ale przeciaz bylam 3 dni temu u ginki i bylo wszystko ok pozatym caly czas leze i skad te bóle
oszalec mozna:-(:-(

Witajcie babeczki:-)

Ja wczoraj przez cały dzionek nie miałam neta:-(

Toilve wielkie gratulację:)To teraz możesz chwilke odetchnąć na chwilę przed...informuj nas na bieżąco jak Twoje samopoczucie:tak:Trzymam kciuki &&&

donka cudowne Twoje dziewczynki są:-):-):-)I jakie piękne minki robią:happy2: No po prostu małe piękności!

niuleczka świetna waga szkrabków:tak:Super że wszystko ok!

mati ja też miałam wczoraj bardzo kiepskie samopoczucie co chwila twardniał mi brzuszek:baffled:

Lilly jesteśmy cały czas z Tobą myślami!

Dziś mam wizytę i jak zwykle stresa:baffled:Lekarz ostatnio mówił że szyjka ok ale po 30 tygodniu może byc nagły zwrot akcji-oby nie:szok:

anuska sukienusia sliczna:-):-) tez bylam wczoraj caly dzien bez neta
u mnie narazie dobrze ale wczoraj tez twardnial mi brzuchol i bolał .jak to sie powtórzy to wybiore sie na izbe moze akurat moja ginka bedzie miala dyzur

Ostatnia edycja:
anuska ja to czuje jak dzieci mi w dole brzucha buszuja i kopy daja i dlatego moze te bóle
najgorsze ze to moja 1 ciaza i niewiem które bóle sa normalne a ktorymi trzeba sie niepokoic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry