reklama

Ciąża bliźniacza

Mi synek często daje kopy w szyjkę:baffled: też mało przyjemne.Ja jako takich bóli nie odczuwam tylko twardnienie i niemiłe uczucie spięcia brzucha a jak są bóle to nieciekawie:szok:Mój gin na każdej wizycie pyta mnie czy przy twardnieniu mam bóle.

reklama
cześć dziewczynki ja coraz lepiej sie czuję ale nos mam zawalony cały czas :baffled: juz mnie to denerwuje. Do tego od 2 dni mam okropną zgagę :( wieczorami mam takie pieczenie wczoraj to już myślałam, że nie usnę. Dziś mąż zakupił mi migdały zobaczymy czy pomogą.
Donka te Twoje dziewuszki super wyglądają i do tego te uśmieszki :)
Tolive trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

małe wiercipięty hihi:-D teraz nie i maja już tyle miejsca co wcześniej,nie wygodnie im i sie wiercą:tak:U mnie wcześniej czułam fikołki itp. a teraz tylko rozpychanie łokciami i wypinanie dupek:-)

ach cholera wie ale ja mam tylko te twardnienia i ból ale niewielkie jak czuje ze dzieci mi tam nisko kopia
bylam na wizycie 2 dni temu wiec chyba nic sie takiego nie dzieje pozatym szyjka ok
troche sie naczytalam tez o objawach odklejającego sie łózyska ale tak jak pisze ja nie mam zadnego doswiadczenie w tych sprawach
teraz jak bede na wizycie za 10 dni to porozmawiam z lekarka
moje dzieciaczki sa bardzo ruchliwe
ja to jeszcze niewiem czy to dupcia czy nózka ale rozpychaja sie na calego
dzidzka bidulko juz dlugo ciebie trzyma te choróbsko

Ostatnia edycja:
mati jak byłaś na wizycie i lekarka powiedziała że jest ok to na pewno tak jest;-) Ja wcześniej czytałam różne pierdoły i się bardzo przejmowałam a teraz żyję z dnia na dzień byle do przodu:tak:A ból przy kopniaku to norma nie martw sie na zapas:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry