reklama

Ciąża bliźniacza

Czesc dziewczyny.ja sie nawet wyspalam(raz na prawym raz na lewym boczku).wczoraj dostalam 2 reklamowki ciuszkow od kolezanki dla chlopca-i poprostu sliczne jak je dzisiaj przejrzalam.juz nic nie bede dla chlopaka z malych kupowala-oprocz spiochow i kilku kaftanikow,bo to sie najbardziej zuzywa.u mnie dzionek zapowiada sie sloneczny:-)pewnie jeszcze spicie?milego dnia!

reklama
Hejka ja nocke miałam w miare przespaną a wczoraj cały dzień gości i nawet nie miałam czasu do was zaglądnąć
TOLIVE trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i gratuluje obrony
DONKA słodkie królewny
NIULECZKA gratuluje udanej wizyty piękana waga maluszków
LENA witam nową mamuńke i gratuluje dziewuszek z której części krakowa jesteś i gdzie rozmyślasz rodzić?
MONIEK śliczne królewny
A kolejka się ciągle przesówa Aimee teraz chyba ty jesteś później Dorcia później ja, Anuśka,Niuleczka i chyba dalej jeśli dobrze pamiętam jeśli kogoś pominełam to przepraszam :-)
Miłego dnia życze

U mnie nocka w miarę...ale znów boli mnie gardło,napiłam się wczoraj wody mineralnej i klops:eek:
miki nie strasz tą kolejką,nie strasz:szok: wczoraj mój gin stwierdził że jak do tej pory to twarda ze mnie sztuka,bo nikt nie sądził że wytrzymam do tego czasu,bo taka chudzina,odrobina i wszyscy mówili jak ja donoszę.Ale daliśmy im wszystkim wycisk haha:-DOby wytrzymać jeszcze te 6 tygodni! A waże 57,8

cześć dziewczyny.
ja dopiero po 2 zasnęłam ale to chyba brak męża tak zadziałał na mój organizm bo odkąd wyjechał mam całkowicie rozregulowany sen. ;-)
anuśka - wow!!! ja na początku ciąży ważyłam 56 także zazdroszczę Ci wagi. teraz mam 65kg. kiedy ja znów do niej wróce ...

mam pytanko. Była może któraś z was ostatnio w "Pepco"? Widziałam w gazetce że są body niemowlęce i półśpiochy w dobrej cenie tylko zastanawiam się czy ich jakość jest dobra. Nigdy nie odwiedziłam tego sklepu i nie robiłam tam zakupów. warto tam jechać? bo mam kawałek do niego.

wioka właśnie jem i to bardzo dużo,obiad zawsze siię kończy na dokładce:tak:mój gin mówi że wszystko idzie w dzieciaczki bo pięknie rosną:-)

ankoś ja wczoraj odwiedziłam Pepco bo to sklep blisko gabinetu mojego gina,kupiłam jedne cienkie półśpioszki w paski-nawet fajne i 3 body tylko te jedne z samochodzikami takiej średniej jakości ale mąż się uparl bo m się spodobały:-D Jedne body na córcię są przesłodkie całe w róże kolor amarant i materiał super:tak:Po niedzieli jeszcze pojedziemy bo są fajne welurowe pajacyki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry