Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

oj wiem,że będą nie raz cyrki,zwłaszcza że ja praktycznie sama będę sie nimi zajmowała i jeszcze moja starsza córcia która do cierpliwych nie należy.Bardzo ładnie wagę zrzuciłaś,a te 4kg to już pikuś
Buziaczki dla Was :-)

Fajnie że mąż Ci pomaga!I chyba rzeczywiście spokojne masz te dzieciaczki.Całuski dla małych przystojniaków
Dobrze że i Ciebie nie dopada chandra i jakoś sobie radzisz,dziewczynki podrosną to i kolki się skończą,będą uśmieszki
Całuje Was!
Jak chłopcy rosną,dajesz rade z trójką chłopaków?
Ty też już niedługo powitasz maluchy
-jak opieka nad maluchami w domu?Ile Jas i Marcelinka wazą?Asiu jak Twoi maleńcy chłopcy?Nadal w szpitalu?Zamieście aktualne zdjęcia 
Wizyte mam za tydzień w piątek ale nie wiem czy nie pójdę wcześniej bo jeśli to jakaś infekcja to może byc groźna dla maleństw. W zeszła sobotę porobiłam resztę zakupów,brakuje jedynie wózka i fotelików.Torba do szpitala już stoi grzecznie zapakowana
Brzucholek znów mi urósł,mąż mówi że jest ogromny
Jakby nie było to zaczął się już 33 tydzień.