Czesc laseczki super brzuszki!ja dzien przed porodem mialam...130 cm w pasie!!

a dodam ze wzrostu mam 165 wiec juz ruszyc sie nie moglam a to 34 tydzien byl ciekawe co by bylo dalej...
Jak sytuacja wyglada kto rodzi?jaka kolejnosc?i co z mati??bo nie moge odszukac postow z jej sytuacja wiem ze w szpitalu ale co sie stalo??
A ja jestem szczesliwa mamusia z niesamowitym zachwytem ogladam moje wczesniaki jak z dnia na dzien sie zmieniaja...polozna mowi ze sa nietypowymi wczesniakami bo juz kumate na tyle ze w dzien potrzebuja towarzystwa oczka otwarte rozgladaja sie glowki zaczynaja podnosic jak na brzuszkach leza a dopiero 3 tyg skoncza w niedziele wiec faktycznie byli gotowi na wyjscie

Kornel ma jedna stopke troszke do srodka skierowana ale masuje mu i niby samo sie skoryuje wszystko.Rosna jak na drozdzach od porodu po 500 gram przybrali wiec sztuczne mleko ma swoje zalety przynajmniej przy wczesniakach bo takie chudziny byly ze szok!
A ja wam powiem czuje sie swietnie,bylam na zakupach i kawce z kumpela a moj maz dzielnie siedzial z maluchami nawet nie pisknal sam mnie wywalil na taki babski dzien,w piatek ide do kosmetyczki a w przyszlym tygodniu fryzjer(mam kumpele to przyjedzie do mnie) i powiem wam ze czuje ze zyje!takze naprawde wiem ze dzieci najwazniejsze ale dziewczyny zalatwcie sobie jakies wyjscie na 3-4 godzinki po porodzie odzyjecie odrazu!mimo zmeczenia(choc moim zdaniem mozna przy blizniakach sie wyspac tyle ze trzeba sie przestawic na system spania 2-2,5 h i karmienie najlepiej jak ktos raz w nocy wam wstanie to wtedy nawet 6 godzin mozna przespac i dospac w ciau dnia dwu godzinna drzemka) jestem naprawde szczesliwa a na maluszki i ich slodkie minki godzinami moglabym patrzec.
Choc na poczatku mialam chwile "zalamania" teraz nastawilam sie ze jest super i nie ma zadnego narzekania ani ja ani maz i to sie sprawdza
A kilogramami sie nie przejmujcie wszystko wam zejdzie raz dwa! ja juz waze mniej niz przed ciaza a szczupla bylam po prostu nie mam czasu na regularne posilki ale nie martwi mnie to
Trzymam za wszystkie kciuki!W weekend wstawie zdjecia maluchow nowe