Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, tzn ja jak juz sie ułoże to z godizne poleżę i jest mi całkiem wygodnie, jednak potem zaczyna bolec biodro, kręgoslup i trzeba sie przekręcić i tu zaczynają się schody, bo od jakis 2-3 tyg to juz naprawde niezły wyczyn jest. Wczoraj jak lezałam na usg na plecach to myslałam, że zejdę, nie dość ze nie mam mięśni brzucha zeby z takie pozycji sie podnieśc to jeszcze przeszywający ból krzyża mnie złapał. Mąz podnośił mnie jak 70-letnią babcię z wyrka. No ale już w czwartek będe o jakieś 10-12 kg lżejsza:-) Dobrze ze ja sie wczoraj dowiedziałam jaki mam termin cc bo juz spac nie mogę hehhe, jakbym miała 2 tyg odliczac to padłabym przed tym porodem heh
Ucałuj ja od nas mocno!!
aż podnosi człowieka na duchu. ale się cieszę :-) bo też bym tak chciała ;-)
, a motyle w brzuchu mam mega, jak przed wielkim egzaminem albo wyjazdem... Ciekawa jestem bardzo ile waża te moje chlopaki i jak wyglądają, już za 2 dni się z nimi spotkam:-) Trzymajcie sie dziewczyny jeszcze troche bo zaraz czas na Was, a ze ,swojego doświadczenia widze ile dzieci przybieraja w końcowym etapie więc zaciskac nózki laski i dac dzieciom trochę utyc;-)