reklama

Ciąża bliźniacza

hej dziewczynki! mam na sprzedaz dwa monitory Snuza Halo w super stanie, krotko uzywane wiec baterie w stanie bdb+. Cena z wysylka 500 za 2 sztuki. Monitory na gwarancji do wrzesnia 2013.
Polecam!!!! Zgarnely mnostwo nagrod!

Snuza Halo - przenośny monitor oddechu dla noworodków i niemowląt | Snuza \ Snuza Halo | Sklepy firmowe: Carriwell, Snuza, Luvion, Indowoods, Clippasafe, Itzbeen, Storksak,Babymel Lodnon,

Monitor Oddechu Niemowląt Snuza Halo - opinie, komentarze o produkcie

Jakby ktos byl zainteresowany prosze pisac na priv!!!

reklama
dziewczynki
ja juz mam szwy zciagniete dostalam antybiotyk bo takie twarde miejsce mi sie przy ranie zrobilo
wlasnie bylam u maluchow zawiesc im mleczko swiezutko zciagniete
malenka co chwile ziewala a malenki spal noi nadal respirator ale lekarz powiedzial ze to kwestia kilku dni
wiem ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej
pozdrawiam :-):-)

mati - pewnie ze z dnia na dzien bedzie lepiej a dzieki twojemu mleczku szybciej maluszek dojdzie do siebie

niuleczka - a to niespodzianka. No to teraz wyfiolkowana zamiast na porodowke na spacer mozesz isc. Kilka dni dluzej u mamusi w brzuszku dzieciom nie zaszkodzi a nawet lepiej zrobi. Rozumiem tylko rozczarownie bo sie nastawilas, myslalas a tu nic z tego nadal musisz czekac. Ale co sie odwlecze.... za kilka dni dzieciaczki beda z Toba.

Lola - dzieki. mam nadzieje ze mi to minie, bo z jednej strony wiem ze musze jhesc by dzieciakom witaminki dostarczac a z drugiej strony nie moge patrzec na jedzenie.

mati super że szwy już zdjęte. po antybiotyku pewnie wszystko już przejdzie. a możesz karmić dzieci mlekiem jeśli bierzesz antybiotyk? dzieciaczki napewno z dnia na dzień są mocniejsze więc pewnie już niedługo będziesz mogła cieszyć się nimi w domu. tego z całego serca ci życzę!:-)

Witam. Przywędrowałam tu z września 2012. Tak sobie pomyślalam, że pewnie jest jakieś forum dla podwójnych mam :-)
Jestem w 25 tc ciąży bliźniaczej, dwujajowej. Jedno ponoć na 100 proc. dziewczynka, drugie nie wiadomo. Z dziećmi wszystko ok, ze mną może być, biorę leki na bóle brzucha i skurcze i mam cukrzycę ciążową :-(
Termin mam na 9 września, ale jak wiecie mogę urodzić wcześniej.
Pozdrawiam serdecznie :-)

niuleczka ale Ci niespodziankę zrobili, no nie ma co....:confused2: ale maluszkom na pewno to nie zaszkodzi, a do poniedziałku już tuż tuż...;-)

mati nawet szybko te szwy Ci ściągnęli :tak: a z dzieciakami na pewno z dnia na dzień coraz lepiej będzie i nie długo będziecie razem w domku:tak:

coś mnie te skurcze moje niepokoją jak fenek działać przestaje....ale udało mi się załatwić ktg na jutro więc mam nadzieję że się uspokoję. Nie będzie na niego za wcześnie???? i powiedzcie mi czy mam fenka wziąć normalnie przed nim??? bo 2-3 godziny raczej brzuch miękki i później zaczyna świrować,a z nerwów zapomniałam zapytać:wściekła/y:

misia witaj i rozgość się ;-)

misia witaj. ja też mam cukrzycę ciążową ale dopiero 28 tyg się o tym dowiedziałam.

pikka ja nie mam pojęcia czy za wcześnie czy nie ale z tego co pamiętam i czegoś nie pomyliłam to mati miała też już ktg robione podczas leżenia w szpitalu więc pewnie można już. ja jestem umówiona z moja lekarką na pierwsze ktg dopiero na 13 czerwca, więc to będzie u mnie skończony już 35 tydz.
a fenka nie biorę to nie mam pojęcia jak to jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry