kropeczka Antoś i Mikołaj też mi się bardzo podoba
a to swoje ciśnienie i tętno jeśli miewasz takie nawet w spoczynku to koniecznie z lekarzem skonsultuj, choćby takim pierwszego kontaktu!
misia bierz się za szykowanie bo lato nadchodzi a siły odchodzą ;-) i to prędko ;-)
mati trzymam kciuki oby Miłoszkowi samo przeszło i nie trzeba było nic robić....daj znać co wyszło!
dziewczyny jakie ciuszki dzieciaczkom na wyjście pakujecie??? bo ja przygotowałam co nieco ale tydzień temu jak chłodno było, ale w taki upał to się w 5 minut chyba ugotują
no nie wiem sama.... jak dla mnie to w taki upał by pajac bawełniany wystarczył ale może głupio taki tylko pajac...no nie wiem
a to swoje ciśnienie i tętno jeśli miewasz takie nawet w spoczynku to koniecznie z lekarzem skonsultuj, choćby takim pierwszego kontaktu!misia bierz się za szykowanie bo lato nadchodzi a siły odchodzą ;-) i to prędko ;-)
mati trzymam kciuki oby Miłoszkowi samo przeszło i nie trzeba było nic robić....daj znać co wyszło!
dziewczyny jakie ciuszki dzieciaczkom na wyjście pakujecie??? bo ja przygotowałam co nieco ale tydzień temu jak chłodno było, ale w taki upał to się w 5 minut chyba ugotują
no nie wiem sama.... jak dla mnie to w taki upał by pajac bawełniany wystarczył ale może głupio taki tylko pajac...no nie wiem
Ostatnia edycja: