zabolek12385
Fanka BB :)
Agus & Marcysiowa jesli chcecie opini z pierwszej reki nt wozka freestyle to napiszcie pw. Ja od 6 mc go posiadam iwiele zalet i wad juz w nim odkrylam wiec byc moze w czyms pomoge
pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to jest jakieś chore ale nie mogę się na niczym innym skupić a wizyta za 10 godzin. Masakra.
powtórzę tylko za moną z którą zgadzam się w 100 %. Po tym 30 tc to już na prawdę nie są żarty i wszelkie mycia okien i pucowanie mieszkania sobie darujcie, nie warto
można się dobrze czuć i bez naszej zgody zaczyna się nagle poród... Większość dziewczyn które tak długo donosiły ciąże, tj 37, 38 tc jednak bardzo mocno się oszczędzały na końcówce albo i leżały. Ja sama do 37 tc miałąm zalecony fenoterol i ani dnia krócej bo lekarka mówiła że nawet 36 tc nie jest jeszcze dobrym czasem na przyjście na świat dzieciaczków. Więc dokładnie wtedy odstawiłam leki przestałam lezeć i po 2 dniach rozpoczął się poród. Wcześniej też sama poprosiłam lekarza o podanie sterydów na rozwój płucek dlatego też żaden nie miał problemów oddechowych... A i tak jak patrze teraz na zdjęcia moich bliźniaków zaraz po porodzie to widać że jeszcze w tym brzuszku powinny pobyć. Takie biedne chudziutkie, nie brzypominające okrąglutkiego brata rodzonego w 40 tc. Tak więc dziewczyny odpoczywajcie ile się da, bo święta będą znowu za rok, w remontach zaangażujcie kogoś do pomocy mężowi i dbajcie o swoje brzuszki! Tego i zdrowych pieknych dzieciaczków życze wam na święta