Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Po historii z przymusowym kupnem lampek zmieniłam koncepcje i zamiast czerwono złotej w tym roku mam złote bombki i zielone lampki. Jest cudna :-) Uwielbiam patrzeć wieczorami na choinkę. Mąż wczuł się w rolę i już opowiada jak za rok dla dziewczyn będzie włączał migające lampki 
Ja właśnie przedwczoraj pokazywałam ten wozek emkowi, bo kurcze jest strasznie leciutki. Ale mój uparciuch stwierdził, że kategoryczne nie dla wózka jeden za drugim :-) i koniec dyskusji.Kretowinka i Lilonka z windami to jest tak, że na co dzień to ułatwiają życie, a jak przyjdzie zadanie specjalne w typie przewozu wózka bliźniaczego to jest klops. Ja co prawda mieszkam na I piętrze, ale jest bardzo wąski korytarz. A co sądzicie o tym wózku, którego link wkleiłam ?
Madmax78 ja też schizuje przed każda wizytą i sądzę, że każda z dziewczyn tak ma. Taki po prostu nasz los. Nie martw się, będzie dobrze
Elala podziel sie potem opinią na temat tego wózka.
Miss ja też mam już choinkęPo historii z przymusowym kupnem lampek zmieniłam koncepcje i zamiast czerwono złotej w tym roku mam złote bombki i zielone lampki. Jest cudna :-) Uwielbiam patrzeć wieczorami na choinkę. Mąż wczuł się w rolę i już opowiada jak za rok dla dziewczyn będzie włączał migające lampki
![]()