Cześć laleczki moje kochane, napisałam rano do was długą wiadomość i mnie wylogowało i oczywiście nie przeszła, zdenerwowałam się i tyle

Pozdrawiam i witam nowe koleżanki!
Lola216- jak pięknie,że maluszki już tak długo Ci śpią, u mnie w nocy odbywają się dzikie harce i jakbym miała porównać moje maleństwa do jakiegoś typu to na pewno nie byłyby aniołkami,ale żywczykami
marcikuk-ale zmienili się Twoi chłopcy, ładnie rosną i są super!!! Pytałaś ile moi ważyli jak się urodzili-2500g Laura i 2400g Gabryś a potem jeszcze waga im poleciała do dołu, były maleńkie,ale na zdjęciach wychodzą pokaźnie
Hakima i Onlyone- dziewczyny pięknie się trzymacie, jesteście już tak blisko SUPER
Miss Cinamme- dziękuję Ci ślicznie,że o mnie pamiętasz i piszesz do mnie, dzięki Tobie przypominam sobie,że oprócz dzieci jest też inne życie i moje kochane dziewczyny na forum;-)
Tigla21-ja tak samo miałam cukrzycę ciążową,wiem przez co przechodzisz, również musiałam mierzyć ciała ketonowe i być na diecie,ale jest jeden plus-nie przytyjesz wiele w ciąży.
Lilonka,Elala, Marcysiowa,Bojka i wszystkie z tego forum- trzymajcie się dziewczyny, dbajcie o siebie bardzo mocno trzymam za Was kciuki!!!
U nas jest coraz lepiej-Gabryś je praktycznie tyle co Laurka, ładnie przybywają na wadze, mają anemie i muszą brać leki krwiotwórcze-mam nadzieję,że pomogą..mam też problem z kupkami-jedno ma zatwardzenia a drugie wręcz przeciwnie i często w nocy płaczą-dla mnie najgorsze są noce i nie mogę się doczekać aż zaczną sypiać dłużej