Marcysiowa a widziałaś ten wózek Tako na żywo? Ja byłam nim zachwycona dopóki go oglądałam w internecie i bardzo go chciałam. Był w jednym sklepie w regionie, więc pojechaliśmy go zobaczyć i... tak jak do wykonania na pierwszy rzut oka nie ma się do przyczepić (rzeczywiście wygląda na solidnie zrobiony) to jego gabaryty mnie przeraziły. Co innego czytać ile waży czy mierzy, a co innego zobaczyć... Z tego co pamiętam on ma niecały 1m szerokości, no i waga - choć na stronach nie umiem znaleźć (bo są rozbieżności z tą wagą), to pamiętam że w katalogu było napisane 32 kg (w wersji z gondolami) i jak się nim przejechałam po sklepie to się załamałam bo okazał się rzeczywiście być "ciężki" a co dopiero włożyć do niego dzieci. Ale to też zależy gdzie będziesz chciała nim jeździć, bo jeżeli mieszkasz na wsi to raczej nie będziesz go wnosiła na 3 piętro jak ja ;-) i wąskie drzwi w sklepach/budynku mieszkalnym/aptekach itp w mieście nie będą Ci straszne. Dla mnie ten wózek ma jedynie te dwa minusy - waga i gabaryty, niestety musieliśmy go odrzucić przez to. Ale tak jak piszę - wygląd i wykonanie - bardzo duży plus :-)