Marcysiowa- ja te drobne rzeczy juz kupiłam takie jak nożyczki,gruszkę itd. na męża raczej w tych drobiazgach nie mam co liczyć bo się biedaczysko szybko by pogubił
resztę chyba faktycznie gdzieś na przełomie maja kupię przez neta. Butelki i cały sprzęt do karmienia mam po siostrze jeszcze z aventa tylko smoczki do butli kupię później jeśli faktycznie bedzie potrzeba ich używania.
Tigla- ja również kupuje tylko łóżeczka i komodę z przewijakiem nic więcej. Wózek też mam upatrzony z abc design zooma widziałam go już parę razy na żywo i jest świetny
w sklepie znalazłam go za 3100 spacerówka plus gondole. Jeśli chodzi o foteliki to jednak wolę kupić maxicosi bo wypadają najlepiej w testach bezpieczeństwa.
wózki to jednak warto sprawdzić i zobaczyć osobiście jeśli jest taka możliwość bo net nie to samo. Ja na początku napalilam sie na bugaboo donkey jeden obok drugiego ,super funkcje itd. cena niestety kosmiczna:[ ale jak go zobaczyłam na żywo to mi przeszło , gondolki i siedziska tak wąskie ze chyba tylko dla lalek a gdzie tam wsadzić dopiero dziecko w grubym ubraniu w zimie....
Tigla- ja również kupuje tylko łóżeczka i komodę z przewijakiem nic więcej. Wózek też mam upatrzony z abc design zooma widziałam go już parę razy na żywo i jest świetny
wózki to jednak warto sprawdzić i zobaczyć osobiście jeśli jest taka możliwość bo net nie to samo. Ja na początku napalilam sie na bugaboo donkey jeden obok drugiego ,super funkcje itd. cena niestety kosmiczna:[ ale jak go zobaczyłam na żywo to mi przeszło , gondolki i siedziska tak wąskie ze chyba tylko dla lalek a gdzie tam wsadzić dopiero dziecko w grubym ubraniu w zimie....
?
U mnie niestety pojawilo sie rozwarcie, bezwzgledne lezenie, tylko moge wstac na siku i to tez nie za czesto, a 5 lutego podczas wizyty bedzie podjeta decyzja o polozeniu sie do szpitala:-( Lekarz liczy ze uda sie dotrzymac do 35 tygodnia i wtedy bedzie chcial rozwiazac ciaze.