reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Lilonko gdzie ty bylas jak ja sie wybierałam do wawy wózki szukać. Czemu ja nie wiedziałam ze w wawie jest taki sklep. Juz dawno bym tam była. Ale może sis wyśle. W każdym razie dzięki za info.

Ja znalazłam wózek przez allegro - ale dosłownie 20 km ode mnie. Jakoże byliśmy w okolicy - podjechaliśmy obejrzeć. W zeszłym tygodniu oglądaliśmy nowy TFK - bardzo podobne są do siebie z EasyWalkerem. Powiem Ci, że babeczka używa tego wózka prawie rok i 10 miesięcy - a wygląda prawie jak nowy (pewnie rysy są, bo jednak szerokość robi swoje). Jednak to wyższa jakość wykonania. No ale cena też powala ;-)

Marcysiowa - mi na początku mówili, ze szybko minie,ale jakoś średnio wierzyłam. Ale uwierz,nim sie obejrzysz będziesz na naszym etapie. Jak szybko z niego do porodu napisze za kilka tygodni;)

Lilonka - jak już kupiła wózek to masz z górki:). Ja jak już go zadatkowalismy poczułam,ze najciezsze decyzje za nami:)

Tigla, Bojka - jak u Was?
My wczoraj dostaliśmy kolejne"dary"od znajomych. Teraz próbuje je ogarnąć,ale chyba mogę już powiedzieć,ze poza kosmetykami i koszulkami dla mnie do szpitala mamy wszystko. Musze teraz popracować ta górę ciuszkow,która tak leży od tygodnia:).
A Wy macie zamiar nosić dzieci w chuscie? My z M mamy dwie i zastanawiamy sie czy uda nam sie spacer,gdzie każde z nas bedzie miec po jednym.

Ja od wczoraj kiepsko sie czuje. Chłopaki szaleją,a mi prawa strona żeber pulsuje,ze nie mogę dotknąć. Waga stoi,ale brzuch poszedł znowu do przodu. I pracie na krocze. Dzięki temu mam za sobą całe dwie godziny snu w nocy...

Ciekawe jak sie ma Onlyone:))

Ostatnia edycja:
Miss - jeszcze nie kupiłam - tylko zablokowałam u babeczki. Podjedziemy zapłacić i odebrać po połowie lutego :-)
Dziewczyny co zapakować w torbę na obserwacje do szpitala? Jedna koszula starczy? Ginek mówi, że trzy dni mnie potrzymają (mam nadzieję). U mnie też zaczynają się bóle miednicy i pachwin - takie dziwne uczucie, bo do tej pory jakoś specjalnie nic nie bolało.
Onlyone - ciekawe czy już maluchy są na zewnątrz :-)

• biggrin.gif

ja co rusz zerkam na tel z nadzieja ze onlyone (raczej jej siora albo malz) zaraz napisze jak tam u nich.
Z tymi wozkami to naprawde ciezka decyzja. Niby na blizniki wybor ograniczony ale i tak nyle roznych typow i modeli ze naprawde ciezko wybrac ktory bylby najlepszy. ehhh...... chyba musze sie porzadnie zabrac za rozgladanie moze uda mi sie jakies na zywo obejrzec i wtedy latwiej bedzie podjac decyzje.
Mam pytanko o ruchy maluszkow bo ja nie jestem pwena czy to co czuje to TO. Tak od czasu do czasu jakies szturchniecie kujniecie pukniecie, nie zeby bolesne ale czuc ze cos tam sie dzieje. czuje takie ala "kopniaczki" co jakis juz od 3 -4 dni. Myslicie ze to ruchy???

Elala - to ruchy :-) moje do tej pory raz są tak mocne jakby maluchy trenowały boks, innym razem takie delikatne smyrnięcia, a innym razem czuję dopiero jak łapka leże na brzuchu. To chyba zależy czy maluch kopią na zewnątrz czy do środka.

reklama
Ja tez dziś caly dzień myslę i będę myśleć o Onlyone. Z niecierpliwością czekam na wieści od niej.

Co do wózków, ja na jakiś czas odpuściłam. Jestem całkowiecie niezdecydowana. Jesli do porodu nie trafimy na okazję używanego, to po porodzie zakupimy wózek nowy. Choć nie uśmiecha mi się taki wydatek.

Elala, lilonka ma rację to są ruchy dzieci :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry