elala
Fanka BB :)
hej marcysiowa - u nas w porza ja ciagle na pelnych obrotach. Tzn pelen etat w pracy, no ale w domku robie troche mniej chociaz biorac pod uwage ze wlasnie zakonczylismy wielki remont polowy chaty to i tak roboty bylo sporo. Trzyma sie calkiem calkiem. Cjociaz z dnia na dzien co raz ciezsza jestem
teraz waze 66kg a przed ciaza 56
. Lekarze mowia ze normalka i nie ma czym sie martwic. Czekam na ruchy maluszkow, i tak niby podejrzewam ze zaczynam je co raz wyrazniej czuc ale tak maprawde do poki nie przyfasola mi porzadnego kopniaka to nie bedze wiedziala czy to maluszki czy skret kiszek
.
Plci jeszcze nie znamy, ale poznamy za kilka dni bo skan 5-go lutego. Od 20 tyg zapowiadaja nam regularne wizyty co 3 -4 tyg.stesknilam sie juz za mauszkami bo ostatni taki skan z pomiarami mialam 12 go grudnia
. Z nieczierpliwoscia czekam na polowkowe ale i zaczynam sie zamartwiac czy aby wszystko w porzadeczku.
A jak u Ciebie??? widzialam ze udzielasz sie na czerwcowkach (ja ich troszke podczytuje, bo jakos malo mam czasu na pisanie, ale moze jak juz przejde za zwolnienie to dolacze;-)). Zaczelas zakupy?? kiedy masz termin polowkowego? Jak sieczujesz? Upatrzylas wozek?
kretowninka jak tam z Twoim zelazem
Tigla a jak ty sien trzymasz???
mikolajowa witaj na watku. Gratuluje blizniakow. Daj sobie troszke czasu a wszystko samo sie ogarnie zobaczysz.
teraz waze 66kg a przed ciaza 56
. Lekarze mowia ze normalka i nie ma czym sie martwic. Czekam na ruchy maluszkow, i tak niby podejrzewam ze zaczynam je co raz wyrazniej czuc ale tak maprawde do poki nie przyfasola mi porzadnego kopniaka to nie bedze wiedziala czy to maluszki czy skret kiszek
.Plci jeszcze nie znamy, ale poznamy za kilka dni bo skan 5-go lutego. Od 20 tyg zapowiadaja nam regularne wizyty co 3 -4 tyg.stesknilam sie juz za mauszkami bo ostatni taki skan z pomiarami mialam 12 go grudnia
. Z nieczierpliwoscia czekam na polowkowe ale i zaczynam sie zamartwiac czy aby wszystko w porzadeczku.A jak u Ciebie??? widzialam ze udzielasz sie na czerwcowkach (ja ich troszke podczytuje, bo jakos malo mam czasu na pisanie, ale moze jak juz przejde za zwolnienie to dolacze;-)). Zaczelas zakupy?? kiedy masz termin polowkowego? Jak sieczujesz? Upatrzylas wozek?
kretowninka jak tam z Twoim zelazem
Tigla a jak ty sien trzymasz???
mikolajowa witaj na watku. Gratuluje blizniakow. Daj sobie troszke czasu a wszystko samo sie ogarnie zobaczysz.

czekam do 30 tygodnie i wtedy zaczniemy urzadzac pokoik dla maluszkow no i mam w planie zaczac zakupowe szalenstwo. Ostatnio rozmawialam z lekarzem i powiedzial ze po polowkowym pogadamy o zwolnieniu tempa
. choc powoli do mnie dociera ze z dnia na dzien jest ciezej dlatego zdecydowalam ze jutro i po jutrze popracuje z domu (nadrobie zalegle maile i papierkowa robote) a po lutym oficjalnie przejde na pol etatu (o ile do tego czasu nie zmienie zdania).