reklama

Ciąża bliźniacza

dziekuje kochane. Ciesze sie wiec ze czuje moje maluchy:-).
Telefon nosze przy sobie :happy2: jak tylko sie cos dowiem o onlyone to dam znac. Z tego co sie orietuje to ponad godzine temu milala sie zglosic do szpitala a cc maja zrobic w ciagu 3-4 godz tak wiec lada moment (gora 2 godz) powinno byc po:-D.
No Hakima szykuj sie koncowka tygonia nalezy do Ciebie:tak:

reklama
Ja tez dziś caly dzień myslę i będę myśleć o Onlyone. Z niecierpliwością czekam na wieści od niej.

Co do wózków, ja na jakiś czas odpuściłam. Jestem całkowiecie niezdecydowana. Jesli do porodu nie trafimy na okazję używanego, to po porodzie zakupimy wózek nowy. Choć nie uśmiecha mi się taki wydatek.

Elala, lilonka ma rację to są ruchy dzieci :happy2:

Eevelee - ja właśnie ostatnio zaczęłam przeglądać allegro, tablicę i inne takie pod kątem wózków. Fajny tfk był do kupienia w Szczecinie, tylko trochę od nas daleko. A tu się trafił easy pod samym noskiem. W sumie miałam możliwość kupienia tako od znajomych, ale ten był zdecydowanie dla mnie za ciężki.

Hej dziewczyny!
Czytam Was już od dłuższego czasu :-) Oczywiście dlatego,że też w najbliższym czasie zostanę mamą bliźniąt . Też trzymam kciuki za Onlyone i Hakimę - dziewczyny jak wy dotrwałyście to ja nie wiem :) ja mam już dość, jeszcze złapało mnie mega przeziębienie i właściwie to nic nie robię , tylko siedzę lub poleguję (moje ulubione słowo). Mam nadzieję, że dzieciaczki będą zdrowiutkie i szybko dziewczyny do domu wyjdą !
Pozdrawiam wszystkie mamusie podwójne i potrójne i..... itd hahahah:-)

33 i 2 dni - chociaż z USG wychodzi ,że mój synek jest 2 tyg starszy a córa tydzień (pani doktor stwierdziła,że będą tłuścioszki) :) Próbowałam uporać się z suwaczkiem , ale jeszcze go nie rozgryzłam !

Sodie- witamy nową mamusię:)
Dziewczyny ale ten tydzień bedzie trzymał w napięciu;) aż dwie się rozpakowują:) mam nadzieję że Onlyone i Hakima dadzą radę nas poinformować jak się czują po cc i jak dzieciaczki:)

Witaj Sodie - wychodzi na to, że Twoja ciąża jest całkiem zaawansowana :-) Bardzo się cieszę, bo niedługo Ty będziesz nam przekazywała wieści z porodówki :-)

Lilonka, ten wózek który wypatrzyłaś jest super. No to teraz ja zaczynam grzebac w necie za uzywanym! :-D

reklama
No Hakima szykuj sie koncowka tygonia nalezy do Ciebie:tak:

Hehe to się jeszcze zobaczy, czy to będzie końcówka. Popuchłam przez noc strasznie na stopach i rękach, na wadze +2kg nagle się zrobiły od wczoraj, a do tego napinania brzucha coraz boleśniejsze... zobaczymy...

Witamy nową mamusię Sodie :) Pytasz jak myśmy to zrobiły? Sama nie wiem... podejrzewam, ze wiele zależy od organizmu, ile jest w stanie znieść no i trochę od samodyscypliny jak pisałyśmy wcześniej.

Lilonka - gratuluję super wyboru wózka, mój stoi w pokoju u chlopaków i już nie mogę się doczekać, żeby nim pojeździć :D kółka wielkie, lekkie prowadzenie, oby zaczęło się już coraz cieplej robić to będę spacerować z chłopakami :) my nasz też kupilismy na allegro w super stanie.

Ciekawe jak tam Onlyone... :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry