Witam niedzielnie
Pachnąca właśnie czytałam,że zakupiłaś wózek-to super masz juz z głowy podstawowy zakup.Ja jeszcze cały czas poszukuję,ale zapewne jeden z dwóch moich typów kupie czyli ABC albo PEG PEREGO.Czyli mówisz,że ten abc ok?hmmmm,no mnie tylko te kubełkowe siedzenia przerażają,że dzieciakom nie za wygodnie będzie bo tak z podkulonymi nogami spać będą?

Czy jak kładziesz siedzenie to podnózek też się rozkłada?Ale jak byłam w sklepie to niesamowicie lekkie sa te siedzenia do spacerówek trzeba przyznać,jedną ręką na luzie sie trzyma,jak piórko dosłownie

Onlyone współczuję bo wiem co to znaczy zapalenie piersi.Miałam to nawet bez karmienia teraz w ciąży,co ciekawe powiedzieli

takiego przypadku jeszcze nie mieli,gorączka nabrzmiały cycek i bół straszny i się śmiałam czy mam sobie odciagać-hehehe.No ale kapusta do zamrażarki potem rozklepać i okładzik,faktycznie super pomaga.U mnie niestety do tego był antybiotyk,ale z kolei jak z córka miałam to obeszło sie bez antybiotyku tylko trzeba przystawiać do piersi,okłady w między czasie i jeszcze ciepły prysznic na pierś i masaż,żeby te guzki z zaczopowanym pokarmem rozmasować.Nie boli wtedy jak sie masuje i pomaga.Dobrze będzie za 2-3 dni powinno minąc,tzw.nawał pokarmu to sie zdarza w pierwszych tygodniach

Aha i jeszcze octeniseptem psikac,żeby żadnych bakterii nie było profilaktycznie!!!ufff ale się rozpisałam
A jak u Was weekend mija dziewczyny,bo u mnie chłopaki rozpychają się ile wlezie,ale czad jak któryś rękę albo nogę wystawi no po prostu mozna złapać bo taka górka wystaje

słodkie maluchy!!!
Miłego dnia