reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny w środe:)
No to nieźle Sodie,rozwarcie na 4 cm,bez zadnego odczucia,takim kobietom to tylko zazdrościc,ale moze jeszcze nie tak wcześnie i nie w ciąży bliźniaczej kiedy raczej ma się cesarkę.Trzymaj się i dobrze będzie,nie martw się.Czekamy eraz na bobaski!!!
Kretowinka my to bardziej Widzew,no ale na Chojnach mamy znajomych i w Zgierzu druga połowa rodziny.Rozbici po całej Łodzi:)
Ja chce podac numer,ja chce podac numer tylko nie wiem gdzie:)
Czytam o tych waszych szynkach i sama zaczynam mieć jazdy.Ehhhh........

reklama
Madmax gratulacje

Sodie ładnie dotrzymałaś więc nie ma się co martwić

Mi się brzuch opuścił :szok: od czasu do czasu twardnieje .Na poniedziałkowej wizycie lekarz powiedział ,że w ciągu dwóch tygodni urodze i tyle bym chciała jeszcze wytrzymać choć może być ciężko

Witam nowe mamusie

pezepraszam ,ze nie odniosę się do wszystkich ale nie dam rady wszystkiego dokładnie nadrobić :baffled:

Anika ty się nie wygłupiaj i czekaj jeszcze ;-) Normalnie gonicie z tymi rozpakowaniami aż strach się bać ;-) ja jeszcze nie mam prawie nic dla maluchów :szok:

Kretowinka - cieszę się bardzo że trochę lekarze cię uspokoili i nie jest tak strasznie jak myśleli:) teraz możesz pomyśleć o samych przyjemnych rzeczach:)
Anika, Margaret - dziewczyny zwolnijcie tempo:) bo nadążyć nie można za tymi rozpakowaniami hihi:) trzymajcie się jeszcze troszkę w trójpaku:)
Różyczka - zdaję relację z wizyty u doktorka:) a więc maluszki rosną sobie prawidłowo jak na 20 tydzień i mają się dobrze:) jeden waży 325g a drugi 349g. Szynka zamknięta :) długa aż Pan doktor się zdziwił i powiedział że to aż niemożliwe hihi i skorygował po swojemu że ma 4 cm:)

Dziewczyny najnowsze info od Sodie:)rano miała już mniejsze rozwarcie na 2 cm ale skurcze trzymaja nadal i dostaje 8 dawek jakiegos specyfiku po ktorym czuje sie nie najlepiej:( Bidula musi leżeć i czeka co dalej. To tak w skrócie mam nadzieję że nic nie pomerdałam:)

Meggi81- dobrze, ze mamy na forum takie ''donosicielki'', a moze raczej ''posredniczki'' jak Ty:) Ja bardzo chetnie zwolnie tempo. Musze jeszcze przemowic do dziewczynek,zeby pozwolily mamie nacieszyc sie brzuszkiem;))
Sodie- trzymamy kciuki!

magii moze ja sie nieznam ale jak rozwarcie jej sie cofneło z 4cm na 2 to jest mzoliwe wogole, Rozumiem ze akcja porodowa sie uspokoiła ale cofniecie rozwarcia? Pierwsze słysze takie cos?

Mona- ja specjalistą od porodów nie jestem więc ciężko mi coś na ten temat powiedzieć :)ale z ciekawości sprawdziłam jeszcze raz wiadomość od Sodie no i nic nie przeinaczyłam:)sprawdziłam też w necie i jest to możliwe ale zdarza sie bardzo rzadko bardziej możliwe jest iż każdy z lekarzy mógł inaczej ocenić rozwarcie.Też o tym nigdy nie słyszałam ale widocznie też sie zdarza:):-)

Anika - zostaw komuś namiar,żebyśmy wiedziały co u Was w godzinę 0!!!!! Trzymaj jak możesz najdłużej!:)

Coś ostatnio chwili oddechu nie ma,ciagle któraś na porodowce:)

Ja po wizycie. Będziemy mieli dwie dziewuszki. U mnie wszystko w porzadku. Niestety szynka się zaczęła skracać. W ciągu miesiąca skróciła się o ok 1,5cm więc jeszcze więcej odpoczywać mam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry