Cześć dziewczyny,
W kocham kino na dwójce zaczął się właśnie chyba ciekawy film "Była sobie dziewczyna".Zobaczymy...
A ja tak szybko powiem co u mnie.
Ja tam nie obchodze walentynek,takie amerykańskie święto ale za to byłam u lekarza.No i tak szyjka nibcy zamknięta i ok,jutro mam stawić się w szpitalu na ktg,podobno od 34 tygodnia trzeba robić.Poza tym jak mi wyliczyl kiedy mnie wezmie do szpitala juz przed porodem to sie przerazilam,zatem ok 11 marca a ja sie natawiałam na 25-28
No chyba,ze niewiadomo co sie stanie.wszystkie jakies przyspieszone jesteśmy w tych ciążach
ANo i coś mnie do tego wszystkiego bierze.czuję sie fatalnie,leże i chyba tak przez kilka dni zostanie o ile mi rodzina pozwoli.Syn chyba cos przyniosł z przedszkola,ojejku jeszcze tego brakowało.
A i apropos tych wycieków z piersi to zdarza sie,ja tak miałam od 5 miesiąca w dwóch ciążach a potem dużo pokarmu.Oby i tak byłotym razem.
Witam nowa mamę,ja tez będe miała juz czworkę
Tymczasem,oglądam dalej i do jutra.papa
W kocham kino na dwójce zaczął się właśnie chyba ciekawy film "Była sobie dziewczyna".Zobaczymy...
A ja tak szybko powiem co u mnie.
Ja tam nie obchodze walentynek,takie amerykańskie święto ale za to byłam u lekarza.No i tak szyjka nibcy zamknięta i ok,jutro mam stawić się w szpitalu na ktg,podobno od 34 tygodnia trzeba robić.Poza tym jak mi wyliczyl kiedy mnie wezmie do szpitala juz przed porodem to sie przerazilam,zatem ok 11 marca a ja sie natawiałam na 25-28
ANo i coś mnie do tego wszystkiego bierze.czuję sie fatalnie,leże i chyba tak przez kilka dni zostanie o ile mi rodzina pozwoli.Syn chyba cos przyniosł z przedszkola,ojejku jeszcze tego brakowało.
A i apropos tych wycieków z piersi to zdarza sie,ja tak miałam od 5 miesiąca w dwóch ciążach a potem dużo pokarmu.Oby i tak byłotym razem.
Witam nowa mamę,ja tez będe miała juz czworkę
Tymczasem,oglądam dalej i do jutra.papa

Jestem już 8 i pół miesiaca po,rodziłam w 36i5dniu ciąży,waga dzieci 3000 i 2750 i brzuszek mam płaski jak deska do prasowania
po upływie czasu zauważyłam rezultaty a raczej mój m zauważył,po poł roku zrobił się zupełnie płaski,jedynie co mi zostało to nadmiar skóry,nie duży ale jednak jest,nie załamuję się z tego względu kieruje swoje myślenie na inny tor i cały czas sobie powtarzam że przecież udało mi się donosić ciążę i cieszyć sie zdrowymi maluchami
nie dziwie sie ze bolalo jak macica chciala sie kurczyc, a tam dwojka lokatorow.. ale szynka to gigant! gratuluje szynki i gratuluje 2 chlopakow