reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Czesc dziewczyny:) Miss- gratulacje!!! Cudne brzdace!:) tak wlasnie myslalam, ze wszystkie pchaja sie ku gorze w tej naszej kolejca, a ja wciaz stoje w miejscu, ale...Juz niedlugo:) Dzis bylam na ostatnim badaniu. Wszystko jest ok, nie mierzyli dokladnie dziewczynek, jedynie przeplywy i wody plodowe. Zmierzyli mi tez szyjke, rozwarcie wciaz na 3cm. Lekarz miala ochote powiedziec, ze nic tylko czekac, ale ile ja moge czekac?! Zaczelam opowiadac o tym, ze jestem juz zmeczona, nogi mi puchna, kregoslup wysiada, ogolnie mam dosc , a to juz 38 tydz prawie. Moje lzy w oczach ja przekonaly. W srode maja mnie polozyc. Mam zadzwonic z samego rana i zapytac o ktorej zaczynamy, musza mi zorganizowac personel, bo przy porodzie blizniaczym jest obecnych az 6 osob:szok: Mam dwa dni, zeby sie przygotowac, o ile nic nie zaskoczy nas wczesniej. Oby!!! Ciesze sie jak dziecko:)))

Miss - ale wieści :) serdeczne gratulacje:) chłopaki prześliczni :biggrin2:
Lilonka - mam nadzieję że uda ci się jeszcze troszkę przetrzymać maluszki i nie wyskoczą przed kwietniem:biggrin2: co chyba będzie dużym wyzwaniem :)
Sade - trzymam kciuki za dobre miejsce w szpitalu;) i czekamy na twoje maleństwa
Margaret - a jak u ciebie? nadal w trójpaku czy coś się w międzyczasie również u ciebie wykluło :-D
Oj lista mocno się kurczy:

1. 1. Margaret
    2. Sade
    3. Lilonka
    4. NovaMama
    5. Tigla
    6. Kretowinka
    biggrin.gif

7. Eevlee
    yes2.gif

8. Asiek
    9. Elala
    10. Pachnąca
    11. Marcysiowa
    12. Palam
    13. Netka
    14. o zgrozo ja
    shocked.gif

15. Różyczka
    16. Dominiska
    17. Dytko
    18. Zenia
    19. Multimama
    20. Gloriane
    21. Charlottema
    22. Bibiana Gotadora
    23. Gotadora
    Charlottema - witam na forum:)

Ostatnia edycja:
Miss - ale numer, no bylas juz na finishu ale myslalam ze najpierw margaret hehe. Gratuluje ci Twoi mezczyzni sa cudowni. Szybkiego powrotu do domu zycze
margaret - no to czekamy w srode na twoje dziewczynki :)

reklama
Margaret - to teraz wszystkie kciuki za ciebie zaciśnięte&&&&&& żebyś już w środę wiedziała kiedy i jak możesz spodziewać się swoich dziewczynek:) i oby prędzej niż później:) takie czekanie to dużo stresu, zwłaszcza jak się widzi że koleżanki z mniejszym stażem hihi :-Dwpychają się w kolejkę. Za dobrze te twoje dziewuszki tam mają u ciebie i wychodzić nie chcą:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry