Miss- gratuluje!!!!
Wchodze na forum żeby sprawdzić jak sie trzymajcie kochane kobitki.
Mam nadzieje, ze wszystko u was wszystkich w porzadeczku - staram sie nadrobić, ale skracam trochę, bo strasznie tego dużo...
U nas jakoś leci. Nikoś już lepiej, czasem jeszcze harczy, ale często tez ładnie oddycha. Kupiłam mu monitor oddechu - taki przypinany do pieluszki, bo moje chłopaki śpią jeszcze razem i mata nie zdalaby egzaminu. Zle robię, ale niestety - chłopaki śpią z nami w dużym łóżku. O Nikosia sie boje, ze przestanie mi oddychać, a Samuel tak biednie wyglada sam w kojcu, więc spimy w czwórkę.
Straszne glodomory są, no i najgorsze: karmie chłopaków 2 różnymi mm... Nikoś dostaje antyrefluxowe, bo po normalnym strasznie ulewal a na koniec i tak wszystko zwymiotowal. Teraz spokój no i najada sie bardziej, bo to jest bardziej gęste.
Czasem są spokojni, a czasem szaleją jakby ADHD miały

Ze spaniem nie najlepiej - Nikoś potrafi przespac w nocy 4-5 godz ale Sam budzi sie co 2-3...
Ale czas szybko leci, jeszcze trochę trzeba sie pomeczyc

Powoli zaczynaja gaworzyc, aż mi sie wierzyć nie chce - najlepiej im sie "gada" z moim 11-letnim siostrzencem
Całuje was mocno i trzymajcie sie zdrowo i ciepło, bo widzę w Pl pogoda jaja sobie robi