marcikuk
Fanka BB :)
margaret - niesamowite to jest jak pieknie donosilas dziewczynki. Jeszcze troszke w koncu cie rozpakuja a poki co odpoczywaj po porodzie z odpoczynkiem kiepsko moze byc
Dziewczynki tez nie nadrobie wszystkiuego.
Dziewczynkom w szpitalach duzo zdrowka i cierpliwosci zycze.
Hakima - ciesze sie ze sobie radzisz, nie jest tak zle prawda?
Onlyone - ciesze sie ze Nico juz lepiej. Wiem ze sie martwosz o niego jednak postaraj sie nauczyc ich spac w lozeczku bo jak sie naucza z wami spac to bedzie ciezko ich tego oduczyc. Kolezanka tak nauczyla swoja coreczke i ona ma juz prawie 4 latka i od roku zasypia we wlasnym lozeczku ale okolo polnocy przychodzi do sypialni rodzicow i spi z nimi. W trojke im ciasno a jak twoje chlopaki podrosna to sie nie pomiescicie. Powiem ci ze wzielam z ciebie przyklad i nauczylam sie karmic chlopakow jednoczesnie. Mniej czasu to zajmuje.
Wklejcie moze jakies aktualne zdjecia dzieciaczkow.
Dziewczynki tez nie nadrobie wszystkiuego.
Dziewczynkom w szpitalach duzo zdrowka i cierpliwosci zycze.
Hakima - ciesze sie ze sobie radzisz, nie jest tak zle prawda?
Onlyone - ciesze sie ze Nico juz lepiej. Wiem ze sie martwosz o niego jednak postaraj sie nauczyc ich spac w lozeczku bo jak sie naucza z wami spac to bedzie ciezko ich tego oduczyc. Kolezanka tak nauczyla swoja coreczke i ona ma juz prawie 4 latka i od roku zasypia we wlasnym lozeczku ale okolo polnocy przychodzi do sypialni rodzicow i spi z nimi. W trojke im ciasno a jak twoje chlopaki podrosna to sie nie pomiescicie. Powiem ci ze wzielam z ciebie przyklad i nauczylam sie karmic chlopakow jednoczesnie. Mniej czasu to zajmuje.
Wklejcie moze jakies aktualne zdjecia dzieciaczkow.
. chociaz nie bo mam wozek a tomjuz duzo. Mam wyslal mi paczke z polsimi pieluszkami becikami itp. Mam jedno lozeczko ktorre maz rozebral na czesci pierwsze bo malowal je bedzie a po drogie jedziemy w wielki piatek. Za pokoj dla maluchow zabieramy sie w drugiej polowie kwietnia. Ale do tego zatrudnimy juz kogos - bo samemu byloby juz ciezkO.
Obok Suwałk - to polska stolica zimna 
Jak sobie radzicie?
tłumaczę mu że Franek czy stasiu to też poważne imiona ale są ładne i że te "dziadki" z tymi imionami też kiedyś byli dziećmi....ech....