• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
no no margaret nie powem pomyslowy ten twoj maz, sposob na przypieszenie porodu przyjemny oby tylko sie udalo:-)
Gotadora - wlasnie spojrzalam na twoj suwaczek od nastepnego tygonia wkraczasz w dwucyfrowy tc. Jak sie czujesz??? mdlosci?zmeczenie?

Elala dobrze się czuje, nadal duzo śpię, senność łapie mnie teraz szybciej, bo czasem już o 13stej, 14stej... nie mam mdłości, ale pojawił mi się kłopot z jedzeniem - coś chcę, gotuje to, a potem nie chce jeść i wolę owoce

eevlee - super ze jestes w domu tylko blagam cie odpoczywaj, zapomnij o wiosennych porzadkach. Odpoczywaj a malenstwa jeszcze troszke poczekaja. Jeszcze chociaz 3 tygodnie. A jak da rade to i 9 - pobijesz wtedy chyba rekors
margaret - biedny wyposzczony maz, zycze stosunkowo udanej nocy :-D moj niby cierpliwy ale wyczytal ze jak kobieta w ciazy ma orgazm to dziecko/dzieci czuje/a przyjemne kolysanie wiec zawsze pytal czy pokolysamy dzieci hehehe. Kolezance mojej co to coreczke ponad tydzien przenosila znajoma kazala zjesc calego ananasa - nie pomogl, za to mala to niezly ananasek :-). No a jak wszystko zawiedzie to Bibiana cie zaprosi do siostry :-) Bibiana - tylko ty nie wchodz!!! ;-)

Elala - dobrze, ze poruszylas temat torby do wozka. Moja niestety ma za krótki pasek i lipa... Nawet nie wiem jak to zmierzyć żeby zamówić przez internet - najlepiej jechać do sklepu i przymierzyć ...
Marcikuk - wiem, starałam sie żeby same spaly. Od dziś próbuje. Kupiłam ten monitor oddechu - fajna sprawa. Może będzie spokojniej. Fajnie sie śpi z maluchami,ale rosną a nie chce zrobić im krzywdy ...
Dziewczyny nacieszcie sie brzuchami - mi jakoś tak dziś zabrakło brzuchola. Tęsknię trochę za nim ;)

Onlyone ja już kilka razy mówiłam, że nie dam dziewczyn z brzucha wyjąć bo będę tęsknić za kopniakami. :-D

Co do takiej torby to mam inne pytanie. Ja będę mieć z wózkiem torbę. Czy warto mieć drugą taką torbę/plecak? Tzn moja torba będzie zwykła bez miliona przedziałek. Wiem, że są torby/plecaki z wmontowanym od razu przewijakiem i innymi bajerami dla dzieci. Muszę poszukać, żeby pokazać na przykładzie. Ale co o tym myślicie? Warto mieć dodatkowo?

reklama
Cześć dziewczyny! Udalo mi sie na chwile go Was zaglądać z telefonu,bo już po obchodzie i chłopcy mi przysneli. A tu u Was wesoło;)
Margaret- Ty mocarzu!!!!!! Podziwiam!!!!Z tym seksem to sporo czytałam,nawet o tym tu w szpitalu rozmawiałam. Fachowo nazywa sie to włoska prowokacja:). Głownie chodzi o to,ze jak masz przenoszona ciążę i chcą w szpitalu wywołać poród podają środek,ktory w składzie ma coś podobnego jak sperma. Chociaż chyba nie chodzi o plemniki;))))
Bibiana- to moze Twoja siostra w poniedziałek była w moich okolicach? Bo moj poród zaskoczył absolutnie wszystkich. Moj lekarz przychodzi codziennie i sie śmieje,ze na koniec musiałam zrobić show;).
Onlyone- ja nie mam brzuszka od czterech dni i tez z tym jakiś dziwnie...to znaczy brzuszek mam,ale teraz bardziej piwny,wszystko wisi;)
A jak Sade,bo nie doczytalam?
Eevelee- teraz odpoczynek!!!! Bardzo mnie cieszą pomyśle wieści!!!!Trzymaj sie jak najdłużej!!!
Lilonka- jak u Ciebie?
Tigla - powodzenia!!!!! Obyscie jak najszybciej byli w domu!I pozdrowienia dla małżonka,to chyba pierwszy mężczyzna na tym forum;))))

Dziewczynki- trzymam teraz za Was wszystkie i będę zaglądać,bo tygodnie spędzone tutaj były niezastapione!!! Dziekuje Wam za gratulacje!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry