reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
no no margaret nie powem pomyslowy ten twoj maz, sposob na przypieszenie porodu przyjemny oby tylko sie udalo:-)
Gotadora - wlasnie spojrzalam na twoj suwaczek od nastepnego tygonia wkraczasz w dwucyfrowy tc. Jak sie czujesz??? mdlosci?zmeczenie?

Elala dobrze się czuje, nadal duzo śpię, senność łapie mnie teraz szybciej, bo czasem już o 13stej, 14stej... nie mam mdłości, ale pojawił mi się kłopot z jedzeniem - coś chcę, gotuje to, a potem nie chce jeść i wolę owoce

eevlee - super ze jestes w domu tylko blagam cie odpoczywaj, zapomnij o wiosennych porzadkach. Odpoczywaj a malenstwa jeszcze troszke poczekaja. Jeszcze chociaz 3 tygodnie. A jak da rade to i 9 - pobijesz wtedy chyba rekors
margaret - biedny wyposzczony maz, zycze stosunkowo udanej nocy :-D moj niby cierpliwy ale wyczytal ze jak kobieta w ciazy ma orgazm to dziecko/dzieci czuje/a przyjemne kolysanie wiec zawsze pytal czy pokolysamy dzieci hehehe. Kolezance mojej co to coreczke ponad tydzien przenosila znajoma kazala zjesc calego ananasa - nie pomogl, za to mala to niezly ananasek :-). No a jak wszystko zawiedzie to Bibiana cie zaprosi do siostry :-) Bibiana - tylko ty nie wchodz!!! ;-)

Elala - dobrze, ze poruszylas temat torby do wozka. Moja niestety ma za krótki pasek i lipa... Nawet nie wiem jak to zmierzyć żeby zamówić przez internet - najlepiej jechać do sklepu i przymierzyć ...
Marcikuk - wiem, starałam sie żeby same spaly. Od dziś próbuje. Kupiłam ten monitor oddechu - fajna sprawa. Może będzie spokojniej. Fajnie sie śpi z maluchami,ale rosną a nie chce zrobić im krzywdy ...
Dziewczyny nacieszcie sie brzuchami - mi jakoś tak dziś zabrakło brzuchola. Tęsknię trochę za nim ;)

Onlyone ja już kilka razy mówiłam, że nie dam dziewczyn z brzucha wyjąć bo będę tęsknić za kopniakami. :-D

Co do takiej torby to mam inne pytanie. Ja będę mieć z wózkiem torbę. Czy warto mieć drugą taką torbę/plecak? Tzn moja torba będzie zwykła bez miliona przedziałek. Wiem, że są torby/plecaki z wmontowanym od razu przewijakiem i innymi bajerami dla dzieci. Muszę poszukać, żeby pokazać na przykładzie. Ale co o tym myślicie? Warto mieć dodatkowo?

reklama
Cześć dziewczyny! Udalo mi sie na chwile go Was zaglądać z telefonu,bo już po obchodzie i chłopcy mi przysneli. A tu u Was wesoło;)
Margaret- Ty mocarzu!!!!!! Podziwiam!!!!Z tym seksem to sporo czytałam,nawet o tym tu w szpitalu rozmawiałam. Fachowo nazywa sie to włoska prowokacja:). Głownie chodzi o to,ze jak masz przenoszona ciążę i chcą w szpitalu wywołać poród podają środek,ktory w składzie ma coś podobnego jak sperma. Chociaż chyba nie chodzi o plemniki;))))
Bibiana- to moze Twoja siostra w poniedziałek była w moich okolicach? Bo moj poród zaskoczył absolutnie wszystkich. Moj lekarz przychodzi codziennie i sie śmieje,ze na koniec musiałam zrobić show;).
Onlyone- ja nie mam brzuszka od czterech dni i tez z tym jakiś dziwnie...to znaczy brzuszek mam,ale teraz bardziej piwny,wszystko wisi;)
A jak Sade,bo nie doczytalam?
Eevelee- teraz odpoczynek!!!! Bardzo mnie cieszą pomyśle wieści!!!!Trzymaj sie jak najdłużej!!!
Lilonka- jak u Ciebie?
Tigla - powodzenia!!!!! Obyscie jak najszybciej byli w domu!I pozdrowienia dla małżonka,to chyba pierwszy mężczyzna na tym forum;))))

Dziewczynki- trzymam teraz za Was wszystkie i będę zaglądać,bo tygodnie spędzone tutaj były niezastapione!!! Dziekuje Wam za gratulacje!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry