marcikuk
Fanka BB :)
Miss - czekamy na zdjecia maluszkow. Wiesz moze kiedy do domku wyjdziecie??? Pomagaja ci tam w szpitalu w opiece nad malymi?
Eevlee - lez odpoczywaj
Dziewczynki tez tak patrze na te wasze suwaczki i nie wieze co widze. Dopiero ja test robilam a chlopaki juz cztery i pol miesiaca maja. Ja za brzuchem nie tęsknie. Czasem jak w wannie jestem to sie za nego lapie i wspominam tu byl Mati a tu Filipcio. A juz na pewno nie tesknie za uciskiem na pęcherz.
Torba na wozek. Ja mam zwykla bo jak ide na spacer to biore tylko potrzebne rzeczy a jak gdziesz dalej na pol dnia to pakuje druga torbe. Ktoras z was pisala ze na cale dnie bedzie chodzic do rodzicow to ja na twoim miejscu zaniosla tam paczke pieluch chustczek itp zeby codziennie wszystkiego nie taszczyc ze soba.
Onlyone Hakima - dajcie jakes amtualne fotki
Eevlee - lez odpoczywaj
Dziewczynki tez tak patrze na te wasze suwaczki i nie wieze co widze. Dopiero ja test robilam a chlopaki juz cztery i pol miesiaca maja. Ja za brzuchem nie tęsknie. Czasem jak w wannie jestem to sie za nego lapie i wspominam tu byl Mati a tu Filipcio. A juz na pewno nie tesknie za uciskiem na pęcherz.
Torba na wozek. Ja mam zwykla bo jak ide na spacer to biore tylko potrzebne rzeczy a jak gdziesz dalej na pol dnia to pakuje druga torbe. Ktoras z was pisala ze na cale dnie bedzie chodzic do rodzicow to ja na twoim miejscu zaniosla tam paczke pieluch chustczek itp zeby codziennie wszystkiego nie taszczyc ze soba.
Onlyone Hakima - dajcie jakes amtualne fotki
Źle sypiam bo mi niewygodnie... No ale takie są uroki ciąży. Myślę że będziemy tęskniły za kopniaczkami 
Jeśli chodzi o płaszcz zimowy to mama na początku ciąży zaopatrzyła mnie (noszącą ówczas rozmiar 36/38) w płaszcz w rozmiarze 42
Rękawy za długie, ogólnie długi, duży i szeroki, ale ma taki krój bombkowy, że nie widać. Teraz już powoli robi się ciasny w brzuszku, no ale ja też mam w nim naprawdę sporo.. Też czuję się jak wielka torba..
Ze spaniem też różnie. Dobrze, że wstaję tylko raz na siku.. ogólnie niewygodnie i ciężko się przewrócić i ułożyć. Mam rogala i czasem naprawdę jest zbawienny, ale są też momenty kiedy go nie lubię i odrzucam rolując kołdrę. Najczęściej wtedy gdy jest mi za gorąco;-) Co do tęsknoty za kopniakami tooo.. wypowiem się po porodzie;-) Poprostu tak wierzgają, że czasem nie daję rady, a bebechy to mam pewnie posiniaczone całe;-)
i tak sie kulam niedopieta, rozcchelstana po tym swiecie.
.