Hej Kobitki

Do mnie wczoraj dotarł wózio Babyactive Twinni i jestem zachwycona. Gondolki nie wyglądają na takie małe, a zapakowany i wypchany prowadzi się jedną ręką. Naprawdę rewelacja. Nawet moi rodzice są zachwyceni. Kupiłam używany, ale wygląda jak nowy. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam :-)
Tak jak Elala też jeszcze pracuję.. muszę bo nie mam prawa do zasiłku chorobowego.. Jedyne udogodnienie to to, że jestem w domu i zawsze jak coś zaboli czy zakuje to mogę się położyć. Najgorsze to załatwianie uzgodnień w urzędach, ale zawsze można kogoś poprosić o pomoc

Teraz to bez problemu bo wszyscy rzucają się do pomocy, nawet w kolejkach w sklepach jestem przepuszczana

mam taki wieeeeeeelki brzusio, że ludzie myślą, że zaraz urodzę;-) Fakt w pasie mam 108cm;-) Na wadze 11kg na plus.. nie wiem czy dobrze czy źle, ale czuję się jak małe słoniątko.. Ostatnio hormony zadziałały i o 5 rano poryczałam się mężusiowi, że nie jestem już taka jak kiedyś i że czuję się jak babcia.. tu boli tu strzyka i że nawet skarpetki i buty musi mi zakładać. Bo ja to zawsze sama ze wszystkim sobie radziłam, a teraz potrzebuje pomocy od innych i jest to dla mnie tragedia

Dobrze, że potrafią pocieszyć, że to nie będzie trwało wiecznie

Jutro mam wizytę u mojego lekarza. Będziemy podglądywać maleństwa. Swoją drogą to całymi dniami mi się kręcą i wypinają. Np. wczoraj to nie było chwili spokoju, żeby jakaś noga czy rączka nie poleciała w brzucha, pęcherz, nereczkę no i żeby jelit nie blokowały.. taka napompowana się czułam.. Może któraś z Was miała tak, że po nocy bolały lub bolą stawy palców u rąk i taki jest dyskomfort przy ich zginaniu? Mnie dopadło.. podobno to od nadmiaru wody jest ucisk w nadgarstkach na nerwy i ma to co 4 ciężarna.. swoją drogą widzę lekki obrzęk ciała, taka kulka jestem, ale żeby aż nerwy uciskało..

Podpytam jutro mojego gina..
Eevlee super, że do domciu Cię wypuścili, w domu zawsze raźniej i najmilej bezczynnie leżeć przed tv, no i nie trzeba płacić 2zł za oglądanie przez 1h;-) chyba że u Ciebie za darmo..
Margaret jesteś wielka!! czekam na wieści z jutrzejszego dnia od Ciebie i
Sade
Onlyone, Hakima, Marcikuk, Anika i pozostałe rozpakowane, dziękujemy, że jesteście z nami
Różyczko jeszcze trochę i nas na porodówki zabiorą
Lilonko Ty też już masz bardzo ładny tydzień, no i jeszcze wsio w najlepszym porządku

tylko pogratulować
A jeszcze co do wózka to napiszę Wam, że adapter do stelarza podwójnego jest regulowany i można zamieniać czy dziecko z przodu ma być wyżej czy niżej od tego za nim. Dzięki temu w gondolkach widzę obydwoje znakomicie, a w spacerówkach będą miały możliwość oglądać świat bez zasłaniania sobie. Jedynie torba mi się nie podoba. Kupię sobie większą. To akurat szczegół ;-)