reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczyny widzialam zdjęcia wszystkich malusińskich! Ach! :-) Wspaniałe maluchy macie!

Charlottema,
tak jak dziewczyny pisały, na wszelki wypadek jedź do szpitala, będziesz spokojniejsza. Nie usiedziałabym do poniedzialku.

Sade, WiElKie GraTUlaCjE!! Dzieciaczki no no, piękna waga. :happy::happy2:
...

Ostatnia edycja:
reklama
charlottema u mnie teoretycznie termin na 22.08 ale to przy założeniu że ciąża będzie trwała 40 tygodni, a z tego co widzę na forum to raczej niemożliwe:) Gratulacje dla nowo rozpakowanych mam:D charlottema, jeśli chodzi o bóle, to ja wyznaje zasade, ze wszystko co mnie niepokoi ląduje u lekarza i koniec. Doskonale wiesz, że zamiast się zastanawiać, gdybać i niepokoić lepiej po prostu skonaktować się z lekarzem i wiedzieć, że po prostu wszystko jest jak należy, bo pewnie tak będzie:) Ja od jakiś 2 tygodni odczuwam nie ból ale raczej takie dziwne uczucie jakby ucisku na dole brzucha, to jest takie uczucie przypominające troszkę parcie na pęcherz, z tym, że wcale nie chcę do toalety. Ciężko było mi to opisać lekarzowi, po moim nieudolnym opisie stwierdził, że pewnie maluchy coś mi uciskają ale może któaś z Was kojarzy takie uczucie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry