Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
rozyczko- nie martw sie, to takie samo badanie jak na polowkowych tylko skierowane na samo serduszko, jak lekarz nie mogl uchwycic dobrze obrazu bo maluchy szalaly to musial zlecic to badanie osobno.
charlottema u mnie teoretycznie termin na 22.08 ale to przy założeniu że ciąża będzie trwała 40 tygodni, a z tego co widzę na forum to raczej niemożliwe Gratulacje dla nowo rozpakowanych mamcharlottema, jeśli chodzi o bóle, to ja wyznaje zasade, ze wszystko co mnie niepokoi ląduje u lekarza i koniec. Doskonale wiesz, że zamiast się zastanawiać, gdybać i niepokoić lepiej po prostu skonaktować się z lekarzem i wiedzieć, że po prostu wszystko jest jak należy, bo pewnie tak będzie Ja od jakiś 2 tygodni odczuwam nie ból ale raczej takie dziwne uczucie jakby ucisku na dole brzucha, to jest takie uczucie przypominające troszkę parcie na pęcherz, z tym, że wcale nie chcę do toalety. Ciężko było mi to opisać lekarzowi, po moim nieudolnym opisie stwierdził, że pewnie maluchy coś mi uciskają ale może któaś z Was kojarzy takie uczucie?