reklama

Ciąża bliźniacza

Maggi - przekaz proszę pozdrowieniea dla Bojki i maluszków. Cudowni są.

A ja ledwo napisałam że czekamy na poniedziałek, to pod ktg złapały mnie skurcze i to dość mocne. Więc na badaniu szyjka już krótka, ale rozwarcie dalej 2 cm. Więc leżymy i liczymy godziny i dni. Na całe szczęście skurcze na razie puscily. Ale te święta w trójpaku kiepsko widzę.

reklama
Dziewczynki przekażę pozdrowienia na pewno:)
Lilonko - trzymaj nóżki jeszcze choć troszkę zaciśnięte, w końcu przed wami dziś mam nadzieję jeszcze Sade i Margaret &&&&&&. Kciuki za szyneczkę i waszą trójcę zaciśnięte &&&&& obyście jeszcze przynajmniej z tydzień wytrzymali. Ty pewnie już się stresujesz? dobrze że jesteście w szpitalu bo wszystko jest pod kontrolą. A mówią jakie dzieciaczki już duże ile ważą itd?

Ja się właśnie zastanawiam kiedy pójść na to 3D czy tam 4D. Kiedy jest ten odpowiedni moment i czy już go czasem nie przegapiłam;/

No właśnie jeszcze masz czas :-) Najlepiej usg 4D robic po 25tc lub później bo dzieci już mają tą warstwę tłuszczyku i wyglądają już tak normalnie :) Mi te zdjęcia zrobił przy okazji połówkowego a na 4D jestem zapisana właśnie na 25tc

Bojka maluszki piękne :-D i jakie czuprynki już mają :-)

Lilonka trzymaj się chociaż te 2 dni jeszcze jak dasz radę :sorry2:

lilonka- trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tigla- tak jak pisalam, kazdy fotelik z przynajmniej 3 gwiazdkami w testach jest bardzo dobry. orginalne foteliki, ktore sprzedaja do babyactive twinni maja wlasnie 3 gwiazdki i kosztuja ok 200zl/szt. ja bym je nabyla razem z wozkiem, ale juz mialam wlasny fotelik, ktory kiedys wygralam a drugi dostalam od bratowej.

Magi, ja jestem bardzo zadowolona z tych fitelikow, dzięki za tego linka. Ja tego linka tak w ogóle to przegapilam, dopiero Lilonka mi go jeszcze raz podeszła :-)

Lilonko to trzymam kciuki. Jeszcze chwila a będziesz tulic małżeństwa :-)

Kretowinka Medagrin mam brac na wzrost dzieciaków. Mam brac 2x dziennie. A odnośnie ciuchów to pytałam o dzieciaki :-D
W kwesii koszuli to ja kupiłam z tej serii Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia XXL (3111718315) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Wzięłam xxl. Dużo kobiet na patologii je miało. Nie jest jakaś super wielka, jeszcze luźno leży na brzuchu (mam ok 120 obwodu). A po porodzie to, że będzie luźniejsza to plus, bo nie bedzie uciskac rany. Wiem, że jestes chudziakiem, więc L albo max XL-one naprawdę nie sa takie wielkie.

Zenia-mamunia napewno dumna z synków :-).

Bibiana z mężem doszliśmy do wniosku, że jednak nie bierzemy fotelików wpinanych w wózek, bo szkoda kasy. Mamy zooma specjalnie dlatego abym mogła wszędzie wjechać-czyli do lekarza również (bo o to chodziło). A koszt fotelików to przynajmniej 800 zl.

Eevlee
trzymaj sie biedaku. Masz pecha : jak nie urok to sraczka :baffled:. Ale za to wytrzymasz do 36 tc, czego Ci mocno życzę :tak:. Jak leżałam teraz w szpitalu to przyjeli laskę z podejrzeniem cholestazy (swędzenie, wysypka)-okazało się, że najadła sie truskawek. Także dziewczyny uważajcie !!

Maggi no właśnie my mało będziemy jeździć z dziewczynkmi. Całą rodzinę mamy na miejscu, podstawowa opieke zdrowotną też.

Lilonka
trzymaj się !! No te święta to faktycznie moga być pod dużym znakiem zapytania. No ale 36tc to dasz rade zaliczyć.

A co sądzicie o tych fotelikach ?? Proszę o szcere opinie. Jak są gówniane to piszcie od razu. FOTELIK 4BABY COLBY DELUX 0-13kg +OKRYCIE +GRATIS (3093939672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lecę do miejscowego szpitala umówic sie na to ktg i usg-ciekawe, czy nie będą robić problemow. I do apteki po nowe wspomagacze.

reklama
hej Tigla - jak dobrze miec cie z powrotem na forum:tak: uwazaj na siebie i sluchaj lekarzy. Jezeli chodzi o folteliki to z raczej one sa na sztwno bez opcji zmieniania pozycji oparcia. Tutaj najberdziej popularne sa Maxi Cosi i my takie wybralismy (ale nie jeszczen nie kupilismy). Nie sa najtansze ale opinie calkiem pozytywne.
Bojka - cudne maluszki. Gratulacje.
Ilonka - jak tak dalej bedziesz straszyc to naprawde uwieze ze zamierzasz sie wciac na pierwsza pozycje. SA skoro juz o czolowce mowa to czy sa jakies wiesci od maragret i sade :dry:. moze nocne igraszki podzialay:-)

A ja se dzis w domku zostalam. Troche popracuje siedzac na sofie przed TV:-) a jak malz sie przebudzi (jest po nocce) to skoczymy na jakies zakupki i moze kolacyjke uroczysta bo swietujemy dzis 5 rocznice slubu:szok: i dzieki naszym wymarzonym 2 szkrabikom w brzusiu ta jest wyjatkowa i najwspanialsza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry