Kretowinka Medagrin mam brac na wzrost dzieciaków. Mam brac 2x dziennie. A odnośnie ciuchów to pytałam o dzieciaki

W kwesii koszuli to ja kupiłam z tej serii
Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia XXL (3111718315) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Wzięłam xxl. Dużo kobiet na patologii je miało. Nie jest jakaś super wielka, jeszcze luźno leży na brzuchu (mam ok 120 obwodu). A po porodzie to, że będzie luźniejsza to plus, bo nie bedzie uciskac rany. Wiem, że jestes chudziakiem, więc L albo max XL-one naprawdę nie sa takie wielkie.
Zenia-mamunia napewno dumna z synków :-).
Bibiana z mężem doszliśmy do wniosku, że jednak nie bierzemy fotelików wpinanych w wózek, bo szkoda kasy. Mamy zooma specjalnie dlatego abym mogła wszędzie wjechać-czyli do lekarza również (bo o to chodziło). A koszt fotelików to przynajmniej 800 zl.
Eevlee trzymaj sie biedaku. Masz pecha : jak nie urok to sraczka

. Ale za to wytrzymasz do 36 tc, czego Ci mocno życzę

. Jak leżałam teraz w szpitalu to przyjeli laskę z podejrzeniem cholestazy (swędzenie, wysypka)-okazało się, że najadła sie truskawek. Także dziewczyny uważajcie !!
Maggi no właśnie my mało będziemy jeździć z dziewczynkmi. Całą rodzinę mamy na miejscu, podstawowa opieke zdrowotną też.
Lilonka trzymaj się !! No te święta to faktycznie moga być pod dużym znakiem zapytania. No ale 36tc to dasz rade zaliczyć.
A co sądzicie o tych fotelikach ?? Proszę o szcere opinie. Jak są gówniane to piszcie od razu.
FOTELIK 4BABY COLBY DELUX 0-13kg +OKRYCIE +GRATIS (3093939672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Lecę do miejscowego szpitala umówic sie na to ktg i usg-ciekawe, czy nie będą robić problemow. I do apteki po nowe wspomagacze.