dytko[/B]- dlaczego nie mozesz wziac cytryny? wszyscy moga a ty nie? to dziwne... oj nie jest latwo byc w ciazy blizniaczej.. ludzie sie mnie pytaja czy chodze na spacery, czy jestem aktywna, ale dla mnie to jest niewyobrazalne, to jest tak bardzo wyczerpujacy stan dla organizmu ze glupie prasowanie, czy przygotowanie obiadu musze robic na raty. a przed ciaza zawsze nalezalam do osbo energicznych, silnych i wysportowanych. co prawda nie mam porownania do ciazy pojedynczej, moze doswiadczone mamusie cos nam powiedza? czy rzeczywiscie ta ciaza podwojna jest taka ciezka fizycznie, czy tylko sie nad soba rozczulamy?
Kretowinka - Stwierdzili, że to może zafałszować wyniki :/ Ale mogę kubeczkiem wody dodatkowo popchnąć ;P Oj nie rozczulasz się nad sobą, ja też byłam osobą aktywną a teraz kurde lekarz w przypływie moich błagań o ruch uprzejmie mi zezwolił chodzenie na basen. A niech się wypcha za przeproszeniem, bo nie zamierzam kupować kostiumu za 80 zł tylko po to by iść raz w tygodniu na basen
Tigla - wysyłam Ci namiary na priv. Nie opanowałam jeszcze wstawiania fotek :/ Jakas podpowiedź ?
, bo nie zamierzam kupować kostiumu za 80 zł tylko po to by iść raz w tygodniu na basen 
Pieknie pozazdrościc