reklama

Ciąża bliźniacza

dytko[/B]- dlaczego nie mozesz wziac cytryny? wszyscy moga a ty nie? to dziwne... oj nie jest latwo byc w ciazy blizniaczej.. ludzie sie mnie pytaja czy chodze na spacery, czy jestem aktywna, ale dla mnie to jest niewyobrazalne, to jest tak bardzo wyczerpujacy stan dla organizmu ze glupie prasowanie, czy przygotowanie obiadu musze robic na raty. a przed ciaza zawsze nalezalam do osbo energicznych, silnych i wysportowanych. co prawda nie mam porownania do ciazy pojedynczej, moze doswiadczone mamusie cos nam powiedza? czy rzeczywiscie ta ciaza podwojna jest taka ciezka fizycznie, czy tylko sie nad soba rozczulamy?

Kretowinka - Stwierdzili, że to może zafałszować wyniki :/ Ale mogę kubeczkiem wody dodatkowo popchnąć ;P Oj nie rozczulasz się nad sobą, ja też byłam osobą aktywną a teraz kurde lekarz w przypływie moich błagań o ruch uprzejmie mi zezwolił chodzenie na basen. A niech się wypcha za przeproszeniem :wściekła/y:, bo nie zamierzam kupować kostiumu za 80 zł tylko po to by iść raz w tygodniu na basen :no:

Tigla - wysyłam Ci namiary na priv. Nie opanowałam jeszcze wstawiania fotek :/ Jakas podpowiedź ?

reklama
Jeju dziewczyny nadrobic was to masakra jakas
Nie wiem czy zapamietalam wszystkie co chcialam wam napisac, chyba musze notatki robic
Tigla - te foteiki wedlug mnie wydaja sie fajne, nie mam takich ale widzialam i wygladaja na stabilne, nie wiem tylko jak sa mocwane w samochodzie. Ja stawiam na baze a nie na pasy. Jak kupowalismy nasze i facecik nam je zamocowal pasami wedlug mnie stabilne nie byly.
bojka - wspaniale maluchy i faktycznie wloski (zwlaszcza Lenka) swietne maja, prosto od fryzjera :-)
sade - GRATULUJE!!!!!! faktycznie dorodna dwojeczke wyhodowalas :-D Pieknie pozazdrościc
elala - wszystkiego najlepszego :) swietujcie
Bibiana - nie boj sie cc. Ja sie zgodze ze przy dwojce lepiej niech kroja. Ja mialam sn i cc i zaluje ze sie nie uparlam na cc. Matiego musieli wyciagac bo mu pepowina wychodzila pierwsza i tetno spadalo wlasnie. A rana po cc szybko sie goi. Dostaniesz tabletki przeciwbolowe, a jak nadal bedzie bolalo to popros o silniejsze. Ja przez tydzien bylam na haju ;-) ale rana po cc nie bolala a dupcia po szyciu i owszem
Margaret - oj bidulko. Mialas nadzieje ze to juz. Wierze ze masz dosc ale pomysl sobie jak dzieciom u ciebie dobrze. Jeszcze chwilke
Lilonka - trzymaj sie dzielnie. A jak nie dasz rady do swiat to i tak ladnie prawie 36 na liczniku

dytko- ja tez nie chcialam kupowac kostiumu specjalnie na kilka razy na basen. chociaz fajnie by bylo polozyc sie na wodzie i odciazyc ten biedny kregoslup... zeby wstawic fotke musisz nacisnac przycisk tu, w tym okienku odpowiedzi, w ktorym piszesz- srodkowy rzad, 5 przycisk od prawej strony. pojawi ci sie okienko na dole ktorego bedzie: wybierz pliki, wybierasz normalnie z komputera, a potem klikasz 'wgraj pliki' i juz. tylko zwroc uwage, bo pojawiaja sie dwie zakladki w tym okienku: fom computer albo from URL. mozesz dowolnie przechodzic miedzy tymi zakladkami. mam nadzieje ze ci pomoglam.

charlottema ja mam na 20 sierpnia, widzę że duzo nas sierpniowek :-D

Sade gratulacje waga swietna, wiele sie nie pomyliłam hehe :-D

Elala gratulacje z okazji 5 rocznicy ślubu.

Margaret poprostu szok...wierzyc się nie chce, ze znów Cię odesłali...oby wody Ci odeszły, a wtedy wezwij karetke i bedą musieli na oddział Cię przyjąć.

Tigla ja dla Filipka miałam zwykły fotelik z tako który był w komplecie wózka i myslę, że skoro są dopuszczone do sprzedaży to muszą być dla dziecka bezpieczne.

Marciuk mam nadzieje, że będzie tak jak piszesz...mnie tam dupsko po sn nie bolało tylko sam poród był okropnie bolesny....

Lilonka trzymaj się jeszcze w trójpaczku :tak:

Margaret to też może będą takie koloski jak.u Sade. A swoja drogą też nie wiem po co ta woda.;-)

Maggi - jesteś jeszcze lepsza niż ja z listą. Wszystkie nas ogarnęłaś. Ja życzę wszystkim żeby w 3paczkach trzymały się terminów i kolejności.

A NovaMama też się cos ostatnio nie odzywała.

Maggi dzięki za listę- teraz widzę ile jeszcze z Was muszę przepuścić przed sobą :-) grzecznie będę trzymać swoją kolejność.

Elala życzę romantycznej rocznicy :-)

Witam wszystkie mamusie w trójpaku i te już rozpakowane. Od jakiegoś czasu Was podczytuje i wkoncu postanowiłam coś napisać żebyście przyjęły mnie do swojego grona. Jestem w 17t4d ciąży i dwa bąbelki siedzą u mnie w brzuszku co na początku było dla mnie wielkim szokiem. Teraz już emocje opadły i cieszę się tym szczęściem :)

Pozdrawiam wszystkie kobitki trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie

Termin mam na 26 sierpnia ale na pewno ciężko bedzie do niego dotrwać:-D jak patrze tu już dużo mamuś jest bliżej końca,ale pewnie ani się obejrzę a i ja będę miała trójkę z przodu na suwaczku.a właśnie jakaś nieogarnięta jestem bo nie wiem jak wstawić suwaczek wrr...

reklama
To jesteś 6 dni za mną :-) masz rację nim się obejrzymy to 3 z przodu będzie...juz się doczekać nie mogę

A suwaczek to musisz z jakiejś stronki np kliknij na suwaczek jednej z nas i potem wejz w górny pasek w ustawienia, po lewej będziesz mieć edytuj sygnaturę i tam wklejasz kod ze strony z suwaczkami (kod forum) zapisujesz i masz :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry