reklama

Ciąża bliźniacza

Miss - 3 łyżeczki cukru plus sok malinowy. Sama słodycz :-)
Pobrali mi krew - zobaczymy jak żelazo po tygodniu żarełka szpitalnego.
Dzień szpitalny strasznie szybko się zaczyna ;-)

reklama
Oj Lilonka, pospać Ci nie dadzą w szpitalu... A po mękach nocy (przynajmniej u mnie tak jest) nad ranem najfajniej się śpi :tak:
Wiem, że w ciąży nic nie wiadomo, więc się będę cieszyć jak dotrwam do 20 kwietnia, a chłopcy będą w dobrej kondycji. Nastawiam się na wszystkie opcje...
Trzymaj się Kochana i gadaj z szynką. Może Twoje dzieciątka chciały tylko zerknąć przez to rozwarcie, czy opłaca się wychodzić już na świat... (Jak zobaczą tą zimę pewnie zmienią zdanie :-D)
Miłej soboty!

Lilonka no to słodka dziewczyna jesteś :tak: ja za slodkim nie przepadam, nawet jak do kawy czy herbaty dam parę ziarenek cukru za dużo to juz jest to nie do wypicia :-p

Nova Mama, bardzo ładne imiona, mi sie jeszcze Felicjan podoba. także trzymam kciuki za ten 40 tc,

Margaret i jak dzisiaj u Ciebie?

Bibiana- u mnie bez zmian. Lekarz kazal mi zadzwonic dzis i dowiedziec sie na ktora mam przyjsc na kontrole. No wiec dzwonie, po czym uslyszlam, ze lekarz sie chyba pomylil, ze dzis nie mam miec badania, mam dzwonic jutro. To jest jakies chore po prostu. Juz pogodzilam sie z mysla, ze nie przyjma mnie wczesniej na porodowke zanim nie odejda mi wody lub dostane regolarnych boli. Ale to zwodzenie, oklamywanie, brak mi slow po prostu. Jestem juz fizycznie i psychicznie tak zmeczona, ze nie wyobrazam sobie porodu, bo niby skad brac na to sily...Musze gdzies sie dzis wybrac z mezem i corka, bo zwariuje...

Dzięki Nova Mama za tak szczegółowe info. Jakbyś mogła zapytać tego znajomego o te foteliki FOTELIK 4BABY COLBY DELUXE 0-13KG NOSIDEŁKO GRATIS (3094555440) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Przy czym będziemy naprawde rzadko z nich korzystać.

Lilonka w moim szpitalu dzień zaczynał sie od krótkiego ktg o 5:30 :-).

Powiem Ci szczerze, że trochę żałuję, że wyszłam ze szpitala. Wczoraj wieczorem zaliczyłam małego stracha, bo już się przyzwyczaiłam, że parę razy słysze serduszka i wiem, że jeżeli cokolwiek zaczęłoby sie dziać to dzieci mają najlepszą opiekę. Dodatkowo troche wczoraj pochodziłam i wieczorem miałam twardy i napięty brzuch, uroiłam sobie, że dziewczynki mało sie ruszają i była panika. Ze strachu zbierało mi sie na wymioty, dopadł mnie okropny ból głowy. Byłam bliska histerii.

Margaret nie wyobrażam sobie siebie na Twoim miejscu :no:. Nie ma nic gorszego niż takie czekanie. Faktycznie mają ci lekarze bardzo nieprofesjonalne podejście.

Witam się sobotnio :)
Lilonko to widzę żeś bardzo słodka dziewczyna, dla mnie wypicie glukozy nie było problemem tylko to czekanie.
Margaret nie wiem co powiedzieć na to jak Cie zbywaja,niestety pozostaje juz tylko czekanie
Zaraz córcie wyprawię do teściów bo idzie w odwiedziny:-) i zabieram się za ogarnianie
Miłej soboty dla wszystkich

Witaj Polka!

Mi tez nie pozwolino dodac cytryny do glukozy. Coz jakos wypilam ten napój. 2 godziny szybko zlecialy - poczytalam sobie gazety, poplotkowalam z dziewczynami w poczekalni :-)

NovaMama trzymam kciuki za Twoj ambitny plan donoszenia dzieci do 40 tc i porod sn.

Lilonka, dzielnie sie trzymasz. Tak, ja kupilam te foteliki polecone od Maggi i jestem bardzo zadowolona. Jak bedziecie miec jeszcze cos ciekawego to podsylajvie linki :-)

Ja mogę polecić łóżeczka bukowe. Sprzedawca robi promocje różnych modeli, więc cena jest korzystna jak w zwykłych sosnowych. Łóżeczka znanej firmy Amal II. Buk jest twardszym drewnem i dużo bardziej wytrzymałym niż sosna, łóżeczka staranie wykonane, 3 kolory do wyboru. Planuję póżniej kupić do kompletu krzesełka ze stoliczkami.
Tu link sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user.php/run?change_view=1&order=p&us_id=19427838

A jak tam z wózkiem? Masz coś na oku? Jeśli chodzi o Tfk - to Sylha ma go w użyciu od pazdziernika. A Hakima ma EasyWalkera. To były moje dwa typy.

Tigla - powiem Ci tak, że w czwartek zaczęli coś przemrukiwać że może jak wyniki dobre będą to może puszczą mnie w poniedziałek do domu. Na co im powiedziałam że już się nie dam wypisać. Wolę poczekać na planowe cc w szpitalu, a nie jechać na wariackich papierach. Z resztą do cc blizniaczego musi być większa ekipa. Lepiej żeby wszyscy byli przygotowani i na miejscu.

reklama
Ja mogę polecić łóżeczka bukowe. Sprzedawca robi promocje różnych modeli, więc cena jest korzystna jak w zwykłych sosnowych. Łóżeczka znanej firmy Amal II. Buk jest twardszym drewnem i dużo bardziej wytrzymałym niż sosna, łóżeczka staranie wykonane, 3 kolory do wyboru. Planuję póżniej kupić do kompletu krzesełka ze stoliczkami.
Tu link sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja tez mam od niego łóżeczka. Ale na zywo skręconych nie widziałam. Coś tylko mąż narzekał ze w jednym prowadnice od szuflady sa krzywo i sie szuflada nie domyka, ale miał przekręcić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry