reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Elala tak mi przykro. Przytulaj męża bo to najważniejsze.

Tigla nie bardzo wiem o co pytasz. Ja mam ustawione łóżeczko, na które położę materac kokosem do góry, potem podkład, prześcieradło i dzidzię w rożku na razie a potem w pościeli.

Zamówiliśmy nasz wózio. Odbiór za ok 6tyg. Wybraliśmy tako duo jumper w najnowszej kolorystyce innego modelu tako.

Tako captiva kolor 05.

Ja już (chyba) też się zdecydowałam na wózek :-) ale kupimy dopiero przed porodem żeby gwarancja była jak najdłużej a zdecydowałam się (chyba) na x-landera x-twin i nosidełka do niego. Bardzo lekko sie prowadzi, zwrotny jest i mieści się w drzwi :tak: Piszę (chyba) bo wiecie... jeszcze może mi coś się odwidzieć nie wiem co, no ale może... :confused2:

Czy ma ktoś taka poduszkę?? 10105_450.jpgzastanawiam się nad zakupem i sama nie wiem:baffled:

Załączniki

• 10105_450.jpg
    10105_450.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 40
Elala - bardzo mi przykro...mocna energia i siła w Twoim kierunku!

Tigla - powiem Ci, jak jest u mnie. Przygotowałam materacyk, prześcieradełko, ochraniacze wokół i po rożku, którego jeszcze nie użyłam, bo owijam Krasnale w ciepłe kocyki (tak jak w szpitalu). Ale myślę, że za jakiś czas przerzucę się na rożki. No i pod główką miękka tetra, na wypadek ulania. Pościel będzie potem, na razie nie ma potrzeby.Polecam też podniesienie łóżeczka od strony główki, mnie poradziły to trzy położne o faktycznie chłopcy lepiej śpią. No i na tym etapie kładę ich do jednego łóżeczka - uwielbiam to, bo się przez sen do siebie zbliżają:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry