gotadora
Fanka BB :)
NovaMama :-) dziękuje,że pytasz ... niestety ze znajomymi krucho, zamieszkałam w miejscowości męża, moją rodzinę mam dość daleko, bo ok 130 km ode mnie, a mój M jedynak ... mam przyjaciół, ale to ja ich głównie odwiedzam, bo mają trójkę małych dzieci, więc :-( ... a o nowych znajomych trudno tu jakoś ... no ale w tygodniu sama nie jestem, bo sklep prowadzę, więc zawsze mam z kim pogadać, zresztą - przyzwyczaiłam się do braku rodziny - przez 8 lat mieszkałam za oceanem i nie mogłam przyjechać do PL, więc teraz jak odwiedzę moją rodzinkę raz na jakiś czas to mi wystarcza :-)
Kretowinka trzymam kciuki, aby maluszki pomieszkały jeszcze w Twoim brzuszku &&&&&
Netka, Tigla aż ciarki przechodzą od takich histori szpitalnych - oby takich jak najmniej! nie rozumiem dlaczego TAKIE kobiety zostają pielęgniarkami, przeciesz same wybrały sobie pracę, w której mają pomagać innym
Kretowinka trzymam kciuki, aby maluszki pomieszkały jeszcze w Twoim brzuszku &&&&&
Netka, Tigla aż ciarki przechodzą od takich histori szpitalnych - oby takich jak najmniej! nie rozumiem dlaczego TAKIE kobiety zostają pielęgniarkami, przeciesz same wybrały sobie pracę, w której mają pomagać innym
A z tym kłuciem, to faktycznie beznadziejnie. Jeśli masz wyniki badań + wpis w książeczkę, to po kiego czorta? Masz swoje prawa jako pacjent, możesz odmówić takich procedur, tylko pewnie zaczną Cię straszyć, tak działają...
Jeśli jesteś zaprawiona w rozłąkach, to pewnie łatwiej to znosisz, ale w ciąży "optyka" na wiele kwestii się zmienia, a hormony życia nie ułatwiają... Szkoda, że daleko mieszkamy, można by było jakąś herbatkę (owocową) wsparcia "popełnić", ale prawie wszystkie "rozsiane" jesteśmy, więc pozostaje "forumowanie" :-) Trzymaj się!!
Jak są rozsądne położne, to na siedzący zrobią, ale pewnie wolą tak, jak im wygodnie, nie nam
) na wadzie +20 kg tak wiec nogi powoli wymiekaja
a do tego emek szalaeje bo twierdzi ze my jeszcze na nic nie gotowi z brzuch juz taki wielki. No i zaczelo sie wczoraj sciagnal wozek ze strychu aby jeszcze raz dolkadnie sprawdzic czy wszystko jest i pasuje, takze teraz na werandzie stoi i przypomina nam ze ze czas ucieka i powoli trzeba zabierac sie za przygotowania.Fotki wrzyce jak wroce z pracy.