Różyczka82
Fanka BB :)
Elala - no to ładny przyrost brzusia masz
))))) Ja zaczynałam od 80cm w pasie - wiec póki co 22cm
no i waga - ale myślę że szybko zlecą kilogramy przy dwóch maluszkach
Tym bardziej że póki co brzuszek i piersi mi się powiększają tylko... Łydki też mi puchnąć zaczynają trochę - ale póki co nie ma dużej biedy. A dużo Wam jeszcze brakuje do wyprawki?
U mnie właśnie kolejne pranie idzie (ciuszki, kocyki, pościel). Chce wyprać i wyprasować wszystko żeby było gotowe.
Oto mój dzisiejszy brzuszek:
Zobacz załącznik 550661
U mnie właśnie kolejne pranie idzie (ciuszki, kocyki, pościel). Chce wyprać i wyprasować wszystko żeby było gotowe.
Oto mój dzisiejszy brzuszek:
Zobacz załącznik 550661
. A mnie szlag trafia bo ile o samochodach sluchac i gadac. Dlam mu 2 tygodnie moze w koncu cos wybierze. A poza tym drobiazgi jak kosmetyki termometry buleleczki......o jejej nawet nie zdawalam sobie sprawy ze tyle tego.
. Jeszcze ze 2 -3 tygodnie w pracy a potem to juz tylko cala energia (o ile jakakolwiek zostanie) pojdzie na przygotowywania dla maluszkow).
.
Dobrze że już większa część ciąży za nami hihi i niedługo będziemy miały nasze robaczki po drugiej stronie brzuchola
Dzisiejszą nockę zaliczam do najmniej udanych, chłopaki skumulowali się już od paru dni po jednej stronie brzucha i przewrócenie się z lewego boku na prawy to mega wyczyn. Brzuch ciąży po jednej stronie strasznie i przy przewracaniu wszystko w srodku zaczyna boleć ehhhh Wy też tak macie czasami??

i tak trzymac!
bedzie byc w pierwszej piatce bez lozeczkek i calej reszty rzeczy gotowych.