reklama

Ciąża bliźniacza

Cisza przed burzą dokładnie:-D wszystkie czekamy z zapartym tchem na wieści od Kretowinki a tu cały czas cisza:happy: chyba chce nas przetrzymać w niepewności. U mnie za oknem też niestety deszcz zawitał:( nic się nie chce przy takiej pogodzie.
Novamama
- jak ci idzie rozpakowywanie kartonów? widać już gdzieś światełko końca? Ja też nie mogę wysiedzieć na tyłku zbyt długo bezczynnie - wczoraj przyszły łóżeczka więc jedno już skręciłam :-D drugie zostawiam dla M żeby też miał jakąś radość z przygotowań hihi. A dziś przyszła dla niego koszulka urodzinowa:)) pięknie wyszła i jestem już ciekawa jak mu się spodoba:)
WP_000304.jpg

Załączniki

• WP_000304.jpg
    WP_000304.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Miss - dzięki za wieści:) uwielbiam twojego bloga i ostatni wpis jest przecudowny hihi zawsze poprawiam sobie humor jak czytam co nowego napisałaś:) ja proszę o więcej :) w miarę możliwości oczywiście:)

Cudowne gratulacje dla Kretowinki :)) dzieciaczki już z nią:)) Ale fajnie:-D to teraz czekamy na pierwsze zdjęcie:)

Ostatnia edycja:
Kretowinka - moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

novamama - stosuję tą samą metodę :happy:, kładę się spać ak już jestem mega zmęczona i senna i wtedy jakoś dosypiam do rana, w przeciwnym wypadku budze się o 3-4rano i pozamiatane....

Widzę, że Miss zdążyła przekazać dobre wieści od Kretowinki. Ja dodam tylko, że oba maluchy dostali po 10 punktów Apgar :tak:

Szpital mnie przymula, czytam, ale nie mam siły pisać i doradzać. W kwestii humorystycznej to miałam dziś konsultację u ortopedy odnośnie moich nadgarstków (pisałam kiedyś, że czeka mnie operacja obu). Pan doktor był bardzo niemiły, nie zadał mi żadnego pytania i na koniec wydał polecenie pielęgniarce : dwie szyny gipsowe !!! Przypominam, że za 4 dni mam cc. Tego nawet nie warto komentować:wściekła/y: Nie muszę chyba mówić, że nie zgodziłam się.

Tigla - a ty do tego ortopedy już chodziłaś wcześniej czy to jakiś doktorek ze szpitala? Boziu nie dziwię ci się że masz kiepski humor, co za dziwni ludzie z tych lekarzy? w gips ci ręce chcą wkładać przed cc? co to ma niby pomóc twoim nadgarstkom? chyba aż tak tragicznie z nimi nie jest żeby cię unieruchamiać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry