reklama

Ciąża bliźniacza

Maggi to się pojawiło w czasie ciąży, byłam z tym u ortopedy, ale nic mi nie mógł dać z leków, ani żadnej fizykoterapii. Umówiona jestem z nim na koniec maja. Ale niestety ostatnio bardzo mi się pogorszyło, mam problemy z podnoszeniem czegokolwiek i liczyłam, że chociaż ten dzisiejszy lekarz coś mi zapisze i po cc będę mogła sobie w końcu choć trochę ulżyć. A we wtorek dam Ci znać smsem jak po cc, bo nie sądzę, że odpalę komputer.

reklama
Kretowinko!!! G R A T U L A C J E!!! życzę dużo zdrówka maluszkom, a Tobie szybkiego powrotu do formy!!!

Maggi, na szczęście sterta się zmniejsza, już prawie "uwolniliśmy" salon, ale pokój chłopaków w połowie zastawiony + wózek, gondole, foteliki, poduchy do karmienia, nieskręcone łóżeczka w kartonach i góra prasowania, a czas płynie.... Mam cichą nadzieję, że jeszcze z tydzień, dwa wytrzymam w trójpaku, to się ze wszystkim wyrobię :)

Tigla, czy ta "służba" (cóż za nieadekwatne słowo...) medyczna uwzięła się na Ciebie??
Jak mój synek miał 1,5 mies. i miałam potworne bóle + drętwienia spowodowane zespołem cieśni nadgarstka, to mi chirurg wspaniałomyślnie poradził operację obu rąk na raz, cóż za fantazja....

Nova no tak jakoś mam pecha. Ale na szczęście trafiam też na miłych i sympatycznych ludzi i tych jest jednak przewaga. Jestem ciekawa jak długo będziesz królować;-). Żeby to nie wyszło tak, że rachu ciachu i urodzisz z zaskoku.
Kurcze właśnie skojarzyłam, że tak długo stałam w kolejce do podium i nie zajmę pierwszego miejsca (przez Twój upór:-D).

Tigla - współczuję problemów z nadgarstkami! odnoszę wrażenie, że Ci lekarze z nfz są ograniczeni:confused: Na zasadzie - chcesz porady to masz, a że nie przystaje do sytuacji i jakby takiego lekarza postawić na Twoim miejscu to by się sam popukał w czoło nad takim rozwiązaniem to już nie ważne... A jak chcesz się leczyć to przyjdź prywatnie... Normalnie syf!

novamama - niezaprzeczalnie królujesz! :-p
Mnie zaczynają lęki nawiedzać jak widzę tylko jak jestem coraz bliżej czołówki...:szok:

Ale jak to, Tigla! Przecież ja się na "podiumy" nie pcham!! Teraz Ty jesteś na pierwszym miejscu, bo ja mam w niedzielę urodziny chrześnicy, a w przyszłym tyg.jeszcze kilka spraw, plus wizyta u gina 20-go i zamierzam dotrwać :tak: (I wcale się nie migam przed porodem!)
Laur pierwszeństwa dla Ciebie :-) I oczywiście kciukasy za wtorek &&&&&&&&&&&& i za jeszcze więcej miłych i serdecznych ludzi wokół &&&&&&&&&&

Asiek, "nie bój żaby", wszystkie nas to czeka :-D Jak mi już kiedyś gin powiedział - z ciąży jest tylko jedno wyjście - na zewnątrz :-)

Tigla - skoro Novamama ustępuje ci miejsca:happy2: to proszę bardzo -nowa lista na poprawę humoru:-)

1. 1. Tigla
    2. NovaMama
    3. Eevlee
    4. Asiek
    5. Elala
    6. Pachnąca
    7. Marcysiowa
    8. Palam
    9. Netka
    10. Maggi
    11. Różyczka
    12. Dominiska