kretowinka - powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tigla - fajnie, że już Ci wyznaczyli termin
dytko - ja miałam podawane zastrzyki tak jakoś 29-30tc, lekarz określił to jako "standardową procedurę" przy ciąży bliźniaczej; Szczerze mówiąc mnie to uspokoiło i jakoś łatwiej mi "brnąć" przez te ostatnie tygodnie.
tigla - fajnie, że już Ci wyznaczyli termin
dytko - ja miałam podawane zastrzyki tak jakoś 29-30tc, lekarz określił to jako "standardową procedurę" przy ciąży bliźniaczej; Szczerze mówiąc mnie to uspokoiło i jakoś łatwiej mi "brnąć" przez te ostatnie tygodnie.
), chociaż dokładnie przeczytałam o czym piszecie. Faktycznie jakaś plaga złośliwych szynek się zaczęła
.
. Ale faktycznie chcą Cię na końcówce podrasować medarginem. Ja dostaję go dopiero od 3 tygodni i to tylko po 2 saszetki dziennie.
&&&&&&&& za przywrócenie ich do porządku.Witaj Dolorez, powodzenia w noszeniu "słodkiego ciężaru"
Maggi, korygujemy listę? :-):-)Byłam na USG wczoraj i wyszło z pomiarów, że chłopcy "trochę" urośli - 3100 i 2800, a główki 31 i 32 cm obwodu... Szykuję się na spory wysiłek 
brzuch mega ciąży i nawet nie chcę sobie wyobrażać co będzie za tydzień czy dwa....