Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, a potem uwierz mi to już z górki
(ciekawe co mi tak zalało prześcieradło i całą resztę),ale od położnej dostałam jeszcze wkładki do kontrolowania - nie minęło 10 minut i wszystko było mokre.... spakowałam więc klamoty (a dzień wcześniej był emek i nawiózł mi takich smakołyków, owoców, czekoladek
) i na porodówkę... maluchy na ktg były grzeczne, więc stwierdzono, że nie zrobią mi cc na cito tylko poczekają na planowaną godzinę. Więc tak sobie leżałam te 2,5 godziny pod ktg i telekonferowałam z emkiem, napisałam posty i w ogóle jakaś byłam spokojna. Od 6 zaczęły się przygotowania - kroplówka, golenie itp...
Po porodzie zostało mi jeszcze jakieś 12 kg i brzuch z poziomu 5 miesiąca - tylko taki flakowaty i pelen rozstępów (na sam koniec brzuchol wystrzeił w kosmos). I nogi jak u słonia (przez całą ciążę tak nie puchły jak teraz)
:-):-)
:-):-) GRATULACJE!!!
! Miło przeczytać, że komuś się to podoba:-)
. asiek Wstyd sie przyznac ale jestem w pierwszej piatce a tu niewiele gotowe: pokoik jeszcze nie wytemontowany. Ciuszki nie dokonca poprane, po drugie lozeczko jedziemy za tydzien;-). ale za to mamy w koncu auto do ktorego zmiescimy wszystkie blizniakowe bibeloty
jutro rano jedziemy odebrac
. Moj emek podekscytowany ze hoho
. Do 1 maja jeszcze pracuje ale potem to juz zabieram sie za porzadne przygotowania.