Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiek - ty już masz teraz wizyty co tydzień u ginka? kurczę no z tymi szynkami to nieciekawie o połowę ci się skróciła w ciągu tygodnia leż i odpoczywaj żeby dzieciaczki jeszcze troszkę w brzuszku posiedziały.
UWAGA UWAGA W dniu dzisiejszym na świat przyszły córeczki Tigli Antonina 2648 gr i 53 cm i Zofia 2410 gr i 51 cm.
Tigla jest przeszczęśliwa i nie może uwierzyć że dziewczynki są już z nią Dzielnej mamusi ogromnie gratulujemy)
Tigla,brawo i gratulacje!!!! Waga dziewczynek prawie idealna jak chciałaś, wzrost modelek i piękne imiona, to się nazywa " dobry start"
Wypoczywaj i wracaj szybko do formy!
Maggi,dzięki za wieści
jak będziesz szykowała kolejną listę, to ja już chyba nikogo przed siebie nie wpuszczę, chyba, że z musu.... Ledwo się już toczę i mam ambitny plan dokończyć wszystkie sprzątania, rozpakowywania i inne sprawunki do końca tygodnia, może już w przyszłym tyg.zostanę potrójną mamą? :-) Kto wie....
Dziewczynki w szpitalach, trzymajcie się i zaciskajcie szynki! Życzę dotrwamia conajmniej do 36 tyg!
Tigla- gratuluję cudownie, że masz już córeczki przy sobie
Asiek- z tymi szynkami to właśnie nigdy nie wiadomo.. mi w 3 tygodnie skróciła się z 54mm do 30mm, a ostatnio w 5 tyg z 30mm do 27mm. Trudno przewidzieć co dalej.. trzymam kciuki, żeby twoja szynka się opamiętała i był grzeczna do końca
Co do porodu to mój gin raczej skłania się do cc i mówi, że pewnie żaden lekarz nie będzie chciał ryzykować sn, szczególnie że u mnie Olga jest główkowo, ale jest mniejsza, a Lidka się przekręciła główką do góry.. przeraża mnie sn ze względu na ryzyko podduszenia..
Tigla :-) gratulacje!!! Śliczne imiona córeczek! A dla Ciebie życzę szybkiego powrotu do formy i żebyś jak najszybciej mogła cieszyć się dziewczynkami w domku!
Novamama- no ja myślę że już nie będziesz dziewczyn przepuszczać :-) w końcu na ciebie też już powoli nadchodzi pora a królować na podium też kolejne by chciały Eevlee ma termin na za dwa tyg więc musisz się pospieszyć Asiek - kontroluj tą szynkę żeby ci numeru nie odstawiła, ja tez już przeszłam na tryb 2 tyg wizyt . Trzymam kciuki &&& żeby twoja szynka się trochę wydłużyła.
Skoro Novamama chce jeszcze poczekać i nie wpuszcza już nikogo przed siebie to tak dla przypomnienia kto za kim
1. NovaMama
2. Eevlee
3. Asiek
4. Elala
5. Pachnąca
6. Marcysiowa
7. Palam
8. Netka
9. Maggi
10. Różyczka
11. Dominiska
12. Dytko