Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaciskaj mocno nóżki;-)
Od jutra życie nabierze nowego wymiaru...
U mnie w szpitalu jest wymagane żeby miał tatuś ubranie na zmiane, ewentualnie ten fartuch jednorazowy ale lepiej czyste ubranieDzięki dziewczyny za wsparcie i miłe słowa :-).
Marcysiowa mieszkam w Polsce. Rozmawiała z lekarką i mówiła, że ja bez względu na to jakie znieczulenie będę miała (jutro się dowiem) to i tak nie dostanę dzieci od razu. Natomiast mąż lub jakaś osoba towarzysząca czeka w specjalnym pomieszczeniu rozebrana do połowy i dostaje dzieciaczki na klatę. Mąż cieszy się jak .....nawet nie potrafię znaleźć odpowiedniego słowa. Właśnie o szczegóły chcę się dopytać : o której mąż ma się stawić, czy jakies wymagania mają, jak długo będzie mógł kangurować itp.

Gdzie rodzić - wyszukiwarka: szpitale, porodówki - lokalizacje, opinie, oceny - śląskie tu powinno być napisane czy jest kangurowanie w twoim szpitalu możliweTigla to ja koniecznie też się muszę dowiedzieć czy u mnie w szpitalu tak można. Ja bym bardzo chciała, żeby mąż mógł kangurować. Jako, że ja przez kilka godzin nie będę mogła ich przytulić to takie pierwsze chwile z tatusiem są ważne.
czego wam wszystkim dziewczynki i sobie życzę
coraz gorzej mi się śpi , jak mnie bok nie boli i nie zaczyna drętwieć to znów na drugim maluch włazi mi pod żebro przy przewracaniu wrrrr.... O jakimkolwiek wyspaniu to chyba możemy sobie już pomarzyć
za parę lat może się uda hihi. Co do jedzenia po porodzie to chyba jednak trzeba na to zwrócić uwagę, ja na razie zielona jestem w tym temacie