reklama

Ciąża bliźniacza

Lilonka - tak jakoś wyszło, ale przyjmuję tą funkcję z ukłonem:-). TAKIE wieści to mogę przesyłać nawet codziennie!!!! A Twoje szkraby cudne!!!!!!!

My dzisiaj po pierwszym spacerze...powiem, że wózek robi wrażenie na przechodniach:tak:. Ale Krasnale czują się w nim jak ryby w wodzie, płacz włączał się tylko kiedy za długo staliśmy w miejscu:-)

reklama
Gotadora - ja jestem chyba w mniejszości na tym forum, bo mnie zależało na wózku "jeden za drugim". Po poszukiwaniach takiego, który nie byłby za ciężki, ale byłby zwrotny, do którego pasowałyby też foteliki samochodowe (koniecznie z isofixem) i który będzie mi się podobał wybraliśmy Inglesina Domino Twin. Po dzisiejszym spacerze stwierdzam, że to był naprawdę dobry wybór:-). A Ty masz już jakieś typy?
[h=3][/h]

Kretowinka - milusie slodziusie te Twoje dziecinki. Gratuluje serdeczniutko. Teraz czekamu na waszego postye z domciu. Lilonka az ciazko uwierzyc ze to te same malenstwa ktore nam prezentowalas zaraz po porodzie. To nie samowite jak te dzidzie sie szybko zmieniaja. Cudowne:-).

Gotadora - czyli jeden obok drugiego:-). Z dzisiejszego spaceru wyniosłam trzy wnioski - wózek musi być zwrotny i kompaktowy (żeby go można było łatwo schować w samochodzie), no i na tyle lekki, żeby dało się go podważyć na krawężniku. Jeśli masz możliwość "pomacania" tego modelu to sprawdź sobie te rzeczy.

Kretowinko sliczne dzidzie...ech już niedługo i my będziemy cieszyć się naszymi skarbami.....

Lilonko Zuzia i Maciuś podobni do siebie :tak:

Miss ładny ten wózek....ja mam jeszcze mentlik w głowie, nie wiem jaki wybrać...a tu trzeba powoli zamawiać, bo w domu dla dzieci nie mam nic, jakieś pieluchy tetrowe się znajdą :-D

Jutro albo dziś wybieram się do mojego lekarza, żeby mi szyjkę sprawdził, niech zdecyduje czy będziemy coś zakładać...

Witajcie poniedziałkowo :)
Lilionka i Kretowinka - jakie cudeńka już macie ze sobą. Śliczne Maluszki :biggrin2:
Netka - ale Twoje Maluszki są duże!! SUper że wszystko jest ok.

Co do długości szynki to jestem póki co w b.dobrej sytuacji z tego co widzę - bo mam 51mm. A co do wagi...+11kg.
Jutro idę do szpitala (wstępnie na 2 dni) na sterydoterapię...Mam nadzieję że nic po drodze nie wyjdzie i zgodnie z planem wyjdę...

Dziewczyny po porodzie - mam pytanie - jak wygląda Wasza dieta? Przy karmieniu piersią oczywiście...
-jasne pieczywo
-ryż
-rosołek
-marchewka
-dynia
-kurczak
-indyk...coś jeszcze??

reklama
Cześć dziewczynki!śliczne są te wasze maluszki,nie mogę się napatrzeć!Różyczka82 ja rodziłam w Irlandii i karmiłam tylko piersią i jadłam dosłownie wszystko,jeszcze w szpitalu pierwszym posiłkiem kaki dostałam były frytki,kurczak zapiekany z cieście,jakieś warzywka,sok pomarańczowy a na deser lody.Kiedy zapytałam lekarza czy mogę to jeść to mnie wyśmiał i kazał jeść to na co mam ochotę.Jadłam to samo co w ciąży i przed ciąża i ani razu mój synek nie miał kolek,uczuleń czy jakichkolwiek problemów związanych z dietą matki:-)Oczywiście każda zrobi jak będzie uważała ale ja teraz po porodzie zamieszam postępować tak samo:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry