reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny, domagajcie sie założenia czegoś na krótkie szynki. To na prawdę pomaga i psychicznie człowiek od razu czuje sie lepiej. U mnie szew trzyma już 5 tygodni. Szynka potrafi sie skrócić z dnia na dzień.

reklama
Oj u mnie się wczoraj działo. Na popołudniowym ktg wyszedł nie za ciekawy zapis u większej. Potem miałam Dooplera i też nie za dobrze było u większej, więc szybko wzięli mnie na kolejne ktg i to na szczęście wyszło dobrze. Położna mnie pocieszała, że najwyżej zrobią mi cc w niedzielę, a nie we wtorek i będę miała w domu niedzielne leniuszki. Dziś oczywiście od rana badania.

Co do wagi mojej i dzieciaków to w poniedziałek miały po 2700 (u jednej obstawiam, że 2900-bo zawsze była większa, a ciężko było ją pomierzyć. A na plusie mam ok 15 kg.

U mnie pessar odpada bo mam miękką szyjkę, aczkolwiek teraz cudownie stwardniała i się wydłużyła? Trzech lekarzy mi robiło usg dopochwowo i co lekarz to inaczej :/ teraz mam już 4cm szyjki więc na razie jest ok. Zobaczymy za 2tyg
eevlee jak znowu będą jakieś cyry to poproszę o założenie szwu bo faktycznie lepiej. Dziewczyna co ze mną leżała miała 2,5cm i zakładany szew

Tigla - oj ty to masz przeżycia ;/ jak dzisiejsze badania? Mam nadzieję że dziewczynki się uspokoiły i wszystko dobrze z wami. Kurczę +15kg to ja już mam :( buuu chyba muszę przestać pałaszować tyle słodyczy :-) bo to pewnie przez to tyle kg mi tak szybko przybywa

Moje drogie przyszłe i rozpakowane już mamusie,przesylam Wam piękności Kretowinki :). Kretowinka ma za sobą pierwsza noc z maluchami,czyli noc nieprzespaną;).
My tu za wszystkie wasze szynki,terminy i drogę do porodow trzymamy z Krasnalami kciuki. Waga naprawdę sie nie ma co przejmować,szczególnie jesli będziecie karmić. Codziennie trochę sie traci!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry