• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Asiek hahah tym się pocieszam;) ale zaraz nachodzi mnie paniczna myśl...co z zakupami, obiadami, sprzataniem wyprawka dla chłopaków? Wszystko na głowie męża i bez mojego udziału:no:

reklama
gloriane - ja praktycznie całą wyprawkę skompletowałam przez internet:happy2: tylko co i rusz paczki listonosz przynosił :happy2: Do kupienia pozostała mi tylko wanienka, ręczniki dla maluszków i apteczne "rzeczy". A co do codziennych zakupów, obiadów i sprzątania to myślę, że to bardzo dobry trening dla naszych małżonków tak, żeby jeszcze przed porodem poczuli, że dzielą z nami odpowiedzialność. Mój mąż np tak bardzo się wczuł, że nigdy wc ześniej bym go nie posądzała, np. o umiejętność mycia okien :-D A jednak można i nigdy tak nie lśniły.

Dziewczyny oczywiście macie racje, że im dłużej tym lepiej :) i też rzecz jasna chcę wytrzymać jak najdłużej.
Oo prostu narzekam, że już mam serdecznie dosyć, bo dużo dolegliwości :) i na pewno nie będę tęskniła za byciem w ciąży :)

Gotadora- przyzwyczaisz się do leżenia:) nudne to strasznie, ale czego się nie robi dla dzieci :) a wyprawkę zdecydowanie polecam kompletować przez neta :) ja też już się zdążyłam z listonoszem i kurierami zakumplować, bo ciągle coś dla mnie mają :):) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

Pachnąca :-) pomyliłaś mnie z Gloriane :-) ja jestem na chodzie i muszę być, bo sama jestem na włościach, mąż 2 tys km ode mnie więc nie ma mowy, abym leżała ... od lipca mogę zacząć leniuchować ;-)

Tigla, gratulacje! Czekamy na zdjęcia dziewczynek. Wracaj szybko do formy!

Nowamama, wnosze postulat do listy kolejowej, byś pozwoliła mi sie nacieszyć choć kilka dni z powodu pierwszego miejsca! Bo jak tak dalej będziesz szaleć to urodze szybciej niż Ty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry