aniaania2
Zaangażowana w BB
U nas chłopaki budzą się na jedzenie z różnicą ok. pół godziny, chociaż stereo też się zdarza, ale znam już mniej więcej pory ich jedzenia wtedy wcześniej szykuje butle i długo nie muszą czekać. Pierś daje tylko w dzień, bo jak jeden się przyssał do cyca w nocy i się delektował a drugi budził się głodny to serca nie miałam ani jednego odrywać ani drugiemu kazać płakać i czekać na swoją kolej. Skończyło się na tym, że cyc jest tylko w dzień i bardziej na deser ;-) dzięki temu wysypiam się w nocy, a mąż nawet mówi, że nie wie kiedy i czy w ogóle płaczą w nocy bo on nic nie słyszy (faceci)
Jakiego mleka używasz ????
)
jak mi się coś podobało brałam w ciemno. A takie już całkiem poważne zakupy (2 leżaczek, 2 karuzele, ciuszki (od 50), wózek) po 12 tc. Do 20-22tc miałam 90% wyprawki.
Teraz mam już prawie wszystko - tylko wózek mi został i jakieś drobiazgi. Myślę że ubranka rozm 50
a tak dzieciaki muszą czekać bo mama nie gotowa. Wiec wyprawka to jedno a przygotowanie jej na wyjściowo to drugie,z dużym brzuchem nawet ubrać łóżeczka to problem. Ja osobiście bardzo się ciszę że miałam przygotowane wszystko dużo wcześniej.