reklama

Ciąża bliźniacza

cannot
a do lekarza chodzisz prywatnie?? bo jak tak to oni zawsze kierują dalej prywatnie.

A my w czw. byliśmy na bioderkach i wszytsko ok tylko kontrola za 3 m-c. A w sobote na sesji zdjęciowej i o to efekty.

n.jpgm.jpg

Załączniki

• n.jpg
    n.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 124
  • m.jpg
    m.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Justynia, super fotki, Takie sesje są genialne, a z bliźniakami to jeszcze więcej uroku mają :-)
Katherine - pewnie masz rację, sama widze po grudniu, jak czas szybko leci. Jeszcze tylko styczeń i kończę z pracą a potem będę wyczekwiać i ewentualnie jakieś przygotowania robić - jeśli tylko będę w stanie się poruszać :-D Z mężem się smiejemy, że jeszze trochę i będzie mnie turlał po domu.....

Hej,
jestem tu nowa. Od jakiegoś czasu czytam forum, ale dzisiaj postanowiłam się zarejestrować.:-)
Jestem w 21 tc bliźniaczej. To moja pierwsza ciąża więc wszystko jest dla mnie nowe. Termin na 28.04. lub 04.05.
Mam nadzieję, że dużo skorzystam będąc z Wami:happy:

Ostatnia edycja:
Emilek86 witaj, bardzo się cieszę, że do nas dołączasz. Też życzę Ci spokojnej drugiej połowy ciąży.
Napisz proszę, czy wiesz już jakiej płci są dzieci. Ja prowadzę tabelkę dla mam oczekujących i tam bym Ciebie dopisała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry