katherine_mag
Fanka BB :)
kamilasze witaj na forum ;-)
Milla ja mam to samo co ty, te same objawy, to raczej trzeba zapytać mamusiek które już urodziły bliźniaki, może dzisiaj do nich na pisze na innym forum bo teraz to odsypiam noc- wogóle nie spałam:-(. Te noce to teraz dla mnie horror.
Milla ja mam to samo co ty, te same objawy, to raczej trzeba zapytać mamusiek które już urodziły bliźniaki, może dzisiaj do nich na pisze na innym forum bo teraz to odsypiam noc- wogóle nie spałam:-(. Te noce to teraz dla mnie horror.
.
kurde niedawno byłam na końcu listy,a tu juz tyle za mną,ale ten czas leci
.Witam nowe bliżniacze mamuśki;-)Karmelowa-przesłodkie dzieciaczki;-)..jutro mam wizytę,już nie moge się doczekać żeby zobaczyć moich chłopcow.Co do wózka to ja wybrałam mikado duo,cena przystępna,a wygląda nieżle.
Moze mamy ta sama lekarke
bo poza takim fizycznym zmęczeniem i ociężałością ta ciąża mi bardzo służy... ku pokrzepieniu serc martwiącym się jak to będzie mogę napisać że nie mam żadnych z typowo ciążowo-bliźniaczych dolegliwości (cukrzycy, nadciśnienia, zaparć, skurczy, rozstępów, zgagi, hemoroidów, plamień i nie wiem czego jeszcze - a wyniki mam o dziwo idealne). Piszę żeby sama się podnieść na duchu że nie jest tak źle
i każdej tego życzę