reklama

Ciąża bliźniacza

milla - fajnie wygląda połączenie czarnego z różowym. Ja zastanawiam się nad różowo - niebieskim, ale boję się kupić, żeby po urodzeniu nie okazało się, że dziewczynka, to nie dziewczynka :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Milla- swietne polaczenie kolorow:) baaardzo mi sie podoba:)

Co do zakupow to sama az sie trzese do ciuszkow dla niemowlakow:)
Ale mam kupiony wozek i kolyske:)
Z ubranek mysle ze od rodzinki zgromadze co nie co:) ale sama na pewno tez cos kupie:) nie powstrzymam sie:)

sarenka ja wozek kupilam dopiero teraz a ubranka zaczelam kupowac od 18 tygodnia. Ja tam w zabobony nie wierze a wolelismy powoli zaczac kupowac niz potem wszystko na raz. No i ja chcialam troche pochodzic po sklepach i spokojnie ogladac a nigdy nie wiadomo jak to bedzie pozniej.
cannot my juz mamy imiona ustalone. A nie bylo latwo bo te imiona co mi sie podobaly to nie podobaly sie mezowi no i odwrotnie:-D ale po paru tygodniach ustalilismy ze beda sie nazywali Emilia i Fabian i juz tez tak do nich mowimy

Do dziewczyn które są na połówkowym, ja na miejscu waszym powoli zabierałabym sie do kompletowania wyprawki, to się tak wydaje ze to dużo czasu jeszcze, owszem może dużo ale sił coraz mniej będzie i trudniej z poruszaniem się. ja wcześniej sobie wszystko porobiłam i cieszę się bardzo, że nie muszę nic w sumie już robić. Teraz nie dałabym rady :no:. Spokojnie sobie teraz czekam na maluchy:tak:.
milla fajny wózek, w sumie mój wózek tako podobny do twojego, też myślałam nad róznymi kolorami gondoli ale my kupiliśmy używany w bardzo dobrym stanie więc maja ten sam kolor ( kawa z mlekiem i czarny kolor wózka).
Cannot imiona mamy już wybrane ale mąż sobie zażyczył, żeby nikomu nie mówić do narodzin i razem wybraliśmy :tak:

[:-)No właśnie ja się tak wstrzymywałam z zakupami, mam dosłownie kilka sztuk ubranek bo się powstrzymać nie mogłam a tu od 7 tyg leżę i zakupy szlag trafił. Czekają mnie zakupy internetowe bo nie widzę tego żeby mąż się tym zajął tym bardziej że jest taki wybór wszystkiego że można się pogubić. Dobrze że chociaż wózek wybrałam i go na żywo widziałam więc kwestia zamówienia (ABC zoom), ale cała reszta niewiadoma. Jak sobie zaczęłam robić wstępną listę to tego jest tykle że szok!!! Ja nie wiem kiedy to wszystko kupię i ile to będzie kosztować! Tym bardziej że jesteśmy w trakcie remontu i od 2 miesięcy siedzą na okrągło w necie i wybieramy co potrzeba do nowego lokum. A potrzeba wszystko bo remont generalny łącznie z instalacjami i kanalizacją, a ja go tylko na zdjęciach śledzę jak mąż zrobi.
Co do imion to my już zaraz na początku wybraliśmy jaj tylko płeć poznaliśmy (12tc). Ja wybrałam dla jednego synusia a mąż dla drugiego ale oczywiście ja zaakceptowałam wybór męża bo nie miałam zastrzeżeń a on mój bo też mu się podobało imię wybrane przeze mnie. Poszło bardzo szybko na szczęście, ale jakby była różnica zdań to byśmy innych szukali. Nie nazwałabym dziecka imieniem nie akceptowanym przez jedno z rodziców (znam takie przypadki, głównie upór kobiet :-) ). A do maluszków zwracamy się po imionach odkąd zostały wybrane :-D

My też imiona mamy już wybrane. Jeszcze jak nie znaliśmy płci to każde z nas wybrało dla chłopca i dla dziewczynki. Od razu ustaliliśmy(właściwie to ja ustaliłam;-)), że jak będzie chłopak i dziewczyna to weźmiemy moje imię dla chłopca, a męża dla dziewczynki. Tak też się okazało, więc będzie Dominik i Róża.:-)

Agniecha777 - bardzo ładne imię dla dziewczynki:cool2:;-)

Czesc dziewczyny
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
musze sie pochwalic ze mam juz ustalona date cesarki moich dwoch brzdaco ...tadaaaam 4 luty
mam nadzieje ze dotrzymam bo wiadomo to blizniaki i jest mozliwosc wczesniejszego rozwiazania ale juz za 2 dni zaczne 35 tydz wiec jestem dobrej mysli
Czekalam na ustalenie tej daty jak niewiem co a teraz sie stresuje...

reklama
co do wyprawki wszystko juz mamy... tez polecam wczesniejsze zakupy bo pozniej ciezko moze byc:-) no chyba ze przez internet:-D ja narazie dalej rade jeszcze sprzatam na zakupy chodze gotuje.:-) 35 tydz sie zbliza szoook:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry